Horoscop SĂPTĂMÂNAL pentru BERBEC, RAC, BALANȚĂ și CAPRICORN

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune prin ce provocări trec zodiile săptămâna aceasta. Se vor bucura oare nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn de sărbători? Iată previziunile săptămânale!

Momentan, Mercur este retrograd în semnul Capricornului, dar la finalul săptămânii viitoare, va trece în Săgetător. Și cum Mercur retrograd în Săgetător va fi în careu cu Neptun în ultimele zile din 2023, dar și în primele zile din 2024, vă spune de pe acum că există riscul apariției unor încurcături multiple.

Diferența majoră constă în faptul că Mercur retrograd în Capricorn este mai rigid în abordare, pe când Mercur în Săgetător (fie în mișcare directă, fie retrograd) emană optimism și încredere, uneori chiar prea multă, dar aceste trăsături sunt necesare în anumite contexte.

Pe 22 ianuarie, Soarele va intra în Capricorn, aducând cu sine o schimbare benefică. De ce? Deoarece ne va îndemna să evităm activitățile superficiale și să investim timpul în mod inteligent.

Vom trece de la energia greu de stăpânit a Săgetătorului, la cea intransigentă și serioasă a Capricornului. Timp de o lună, putem să începem conversații importante, să facem planuri și să punem bazele unor evenimente mărețe. Este și timpul să acceptăm în mod radical ceea ce merge în viața noastră, dar și ceea ce nu funcționează.

Ai citit și Zodia care în anul 2024 își îndeplinește dorințele în zona profesională?

Iată ce îi așteaptă pe nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Săptămâna aceasta, vei fi foarte serios și taciturn. Cei din jur îți cer să te distrezi alături de ei, dar tu opui rezistență. Nu toată lumea poate face exact cum vrei tu.

Nevoia ta de a fi ascultat pornește de undeva, dar de sărbători ar trebui să mai lași de tine. Poți fi șeful la locul de muncă, însă acasă ar trebui să fii bucuros. Mercur retrograd în casa a 10-a îți arată că nu trebuie să ai totul ca să fii fericit.

Este necesar să prețuiești ceea ce ai în prezent, nu să te gândești la trecut sau la viitor.

Rac/Ascendent în Rac

Discută cu partenerul și planifică direcția în care vrei să vă îndreptați. Nu lua în calcul doar persoana iubită, ci și părinții, copilul sau o persoană foarte dragă.

În casa a 7-a intră Soarele, care va face și conjuncție cu Mercur retrograd. Astrologul recomandă celor care se simt singuri să nu-și plângă de milă la final de an.

Îți poți găsi prieteni, să-ți vizitezi rudele sau să reiei discuțiile cu un partener afectiv. Nu te pedepsi, ci încearcă să-ți cauți un loc în viețile celorlalți sau să-i lași pe ei să intre în a ta. Ai mare nevoie să nu petreci sărbătorile singur, ci să aduci pe cineva în preajmă.

La finalul săptămânii, vei deveni mai nervos. Nu trebuie să faci totul singur, ci doar să te calmezi.

Balanță/Ascendent în Balanță

O să ai multe idei despre schimbările pe care vrei să le faci în locuință. Această dorință va porni din nevoia de a avea familia aproape, încercând să le faci pe plac.

Este o săptămână în care vei avea de făcut compromisuri. O să apară multe situații neprevăzute sau care nu te vor încânta, dar nu vei avea ce face. De dragul sărbătorilor, o să accepți multe.

Încearcă să-ți iei o marjă de eroare atunci când pleci la drum. Dacă nu-ți faci o strategie, o să-ți pierzi timpul și vei face cheltuieli suplimentare.

Astrologul te sfătuiește să tratezi sărbătorile la nivel estetic diferit. De exemplu, dacă până acum împodobeai cu globuri roșii, acum încearcă cu globuri galbene.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele intră în semnul tău, așadar este o săptămână importantă. O să ai o stare mai bună. Fiindcă Marte este în casa a 12-a, ești într-o stare de hibernare. De aceea, săptămâna aceasta îți priește pentru că îți aduce un strop de bucurie.

O să fii nehotărât dacă vrei să faci anumite lucruri sau nu. Dacă ești indecis, încearcă să te uiți în ochii celor dragi și să te liniștești. Ai nevoie de contact și de oameni, încearcă să te sprijini pe aceștia. Nu le ignora ajutorul.

Gândește-te la ceea ce contează cu adevărat și primește cu bucurie tot ce ți se oferă. Nu te sacrifica, ci întâlnește-te cu viața.

Citește și Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Va urma o perioadă de haos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel