Zodia care în anul 2024 își îndeplinește dorințele în zona profesională

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

Se anunță un nou an în care dorințele și obiectivele devin realizabile pentru un nativ al zodiacului. Iată care este părerea lui Gregory Scott, astrolog internațional, despre anul 2024!

Pe 21 ianuarie, Pluto, planeta transformării și a schimbării, va tranzita din semnul Capricornului în Vărsător. Pluto își schimbă semnele foarte încet, iar când o face, semnifică că societatea se va schimba și modul în care operăm va fi foarte diferit.

Când Pluto intră în Vărsător, este momentul când trecutul trebuie lăsat în urmă și înlocuit cu ceva nou. Vei începe să prețuiești valorile deasupra instituțiilor, iar libertatea devine mult mai importantă. Aceste aspecte sunt valabile pentru toată lumea.

Gregory Scott, astrolog internațional, ne spune cum îi va afecta noul an pe nativii Berbec.

Ce îi așteaptă pe cei din zodia Berbec/Ascendent în Berbec în anul 2024?

Pentru nativii Berbec, când acest tranzit al planetei Pluto se va întâmpla, va părăsi casa a 10-a, cea a carierei din semnul Capricornului, și va intra în casa a 11-a, cea a speranțelor și viselor. Vei fi mai puțin concentrat pe carieră și mai mult pe ceea ce aspiri pentru viitor. O să dorești să aduci o contribuție personală în lume. Vei beneficia din plin de aceasta deoarece Marte, guvernatorul tău, este planeta ambiției și a pasiunii.

Astrologul spune că „Totodată, 2 ianuarie este o zi simbolică a noului an. Mercur, planeta comunicării, intră în mers direct, după ce și-a încheiat perioada de retrogradare. Când Mercur este direct, vom avea mai puține probleme cu comunicarea, trimiterea email-urilor, luarea bagajelor de la aeroport, pe scurt, este mai puțin loc pentru erori. Pentru Berbec, va rămâne în Săgetător în casa a 9-a pentru primele două săptămâni ale anului. Îți recomand să-ți faci planuri pentru viitor și pentru ceea ce vrei să obții în noul an. În mod natural, te vei simți motivat și inspirat să lași totul în urmă și să te îndrepți către direcții noi.”

Venus nu va fi retrogradă în 2024 și pentru că va rămâne în mers direct tot anul, înseamnă că te vei concentra pe realizarea speranțelor și viselor tale când vine vorba de planul profesional.

Este anul în care poți realiza multe lucruri și să decizi ce vrei să faci cu ele.

Pe 27 ianuarie, Uranus, planeta miracolului și a neașteptatului, își oprește retrogradarea și intră în mers direct. Deoarece pot apărea tot felul de evenimente neprevăzute în plan extern, vei fi capabil să te adaptezi și să găsești noi modalități de a acționa.

Pe 25 martie, va avea loc o Eclipsă de Lună în Balanță în casa a 7-a, cea a relațiilor. „Va fi o tranziție la modul în care te prezinți în relații, ce vrei să obții de acolo. Te vei întreba dacă modul în care operezi îți servește doar ție sau și altora.”, conform astrologului.

Începutul anului se va concentra pe aspirațiile tale în ceea ce privește viața profesională, după care te vei reflecta asupra celei personale.

Pe 8 aprilie, are loc o Eclipsă de Soare în Berbec. Soarele va fi în semnul tău. Interesul tău va consta în asumarea responsabilității, dar cel mai important va fi voința de a schimba modul în care te prezinți în lume.

Pe 26 mai, Jupiter, planeta norocului, intră în semnul Gemenilor în casa a 3-a. Vei avea un simț extraordinar pentru a exprima ceea ce ai învățat în timpul eclipselor.

Pe 29 iunie, Saturn retrogradează până pe 15 noiembrie în casa a 12-a, cea a spiritualității. Vei începe să simți o certitudine cu privire la faptul că ești iubit.

Pe 2 iulie, Neptun în Pești va fi tot în casa a 12-a. Neptun reprezintă visul, iar Saturn reprezintă securitatea. Așadar, din iulie, intuiția ta va fi mult mai accesibilă și te vei putea încrede în ea mult mai ușor.

Pe 18 septembrie, vom avea o altă Eclipsă de Lună în semnul Peștilor, lângă Saturn și Neptun în Pești din casa a 12-a. Este în opoziție cu Soarele din Fecioară. O să știi cum să faci schimbările în mod concret.

Pe 2 octombrie, o altă Eclipsă de soare în Balanță. Concentrarea va fi pe relațiile tale și pe ce poți îmbunătăți. Vei deveni conștient de aspectele care nu merg.

Anul 2024 te va ajuta să devii mult mai conștient de poziția în care te afli acum și unde vrei să te îndrepți.

Citește și Mercur retrograd se întoarce în Săgetător. Va urma o perioadă de haos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel