Numerologie. Compatibilitatea în cuplu, în funcţie de CIFRA relaţiei. Cum o calculezi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Numerologie. Compatibilitatea în cuplu, în funcţie de CIFRA relaţiei. Cum o calculezi (sursa fotAzrul Aziz / Unsplasho: )
Numerologie. Compatibilitatea în cuplu, în funcţie de CIFRA relaţiei. Cum o calculezi (sursa fotAzrul Aziz / Unsplasho: )

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum poți calcula cifra relației și ce semnifică aceasta. 

„Așa cum transmiteam de fiecare dată, o analiză aprofundată a relațiilor urmărește mai multe aspecte astrologice și numerologice, deoarece fiecare știință esoterică poartă cu sine anumite detalii și este bine să se analizeze în profunzime relația, pentru a capta informațiile importante, atât de necesare alcătuirii unui profil corect de compatibilitate.

Citeşte şi: Numerologie. Predicţii 2022 după data naşterii

Numerologic, noi deținem unele numere vibraţionale, ce sunt dezvăluite pornind de la data nașterii. Mai departe vom alcătui un profil numerologic la modul  general al unui cuplu, unind cele două căi vibraţionale de naștere astfel:

Ea: 14.02 1989    El: 22. 12.1988

Vom calcula fiecare număr vibrațional al nașterii adunând toate cifrele componente ale nașterii și vom reduce numărul final, adunându-l, rezultând astfel o cifră:

Ea: 1+4+0+2+1+9+8+9= 34=3+4=7

El: 2+2+1+2+1+9+8+8= 33= 3+3=6

Numărul vibrațional (7+6=13) adunând cele două cifre, ne vorbește despre cifra vibraţională 4 (1+3=4)

Și astfel vom încerca să descifrăm mai departe cifrele, ce pot reieși din aceste calcule.

Există două căi ale destinului, pe care le poate adopta un CUPLU: calea de urmat sau calea de evitat.

Calea de urmat ar presupune muncă multă din partea acestora, preluând caracteristicile pozitive ale numărului și lucrând spre binele lor, pe când calea de evitat, stagnând evoluția și readucând-i într-o buclă din cadrul aceluiași destin numerologic, care se poate repetă la infinit - până când acei nativi vor înțelege lecția și vor adopta calea bună și cea recomandată evoluției lor.

Citeşte şi: Horoscop chinezesc februarie 2022. AVERTISMENTUL astrologilor: "Perioadă guvernată de energia ÎMBOLNĂVIRILOR"

Și astfel să pornim la drum, printre descrieri nenumărate, care însă au un scop precis, să ne întrebe pe fiecare în parte, dacă ne situăm pe calea de urmat sau cea de evitat, dacă am ales calea spre evoluție sau stagnare în relație.

Atenţie! Numerele maestre 11, 22,33 - nu se reduc la o singură cifră!

Vezi AICI semnificaţia fiecărei cifre, pe SPECTACOLA.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel