Numerologie final 2022. Previziuni după data naşterii. GHID pentru calcularea anului personal

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

2022 este un an 6. Este probabil ca pacea, armonia, casa și familia să aibă mai multă atenție în acest an, deoarece se află în rezonanța anului. Dacă mediul rezonează cu vibrația anului, acesta tinde să fie observat. În caz contrar, se poate simți mai nefiresc decât de obicei, deoarece mediul intră în conflict cu rezonanța anului. Energia numerologică pentru anul universal 6 rezonează cu casa și familia. De asemenea, cu armonie, vindecare și idealism. Energia susține oamenii care se reunesc pentru a-și îmbunătăți comunitățile.

Calculul horoscopului numerologic 2022

Horoscopul numerologic pentru 2022 folosește numărul de an personal. Poţi calcula acest lucru din ziua nașterii tale și anul 2022.

Dacă ziua nașterii este 10 octombrie, găseşti numărul personal pentru anul 2022 în modul prevăzut mai jos: 

1. Reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră.  De exemplu, 10 octombrie ajunge la 10 + 10 = 20 = 2 + 0 = 2.

2. Reduci anul 2022 la o singură cifră. 2022 devine 2 + 0 + 2 + 2 = 6.

3. Însumează cele două numere și le reduci la o singură cifră. În acest caz, 2 + 6 = 8.

4. Anul personal este 8. Faci trimitere la Horoscopul 2022 pentru Anul personal 8.

Anul personal 1

Cu siguranță au fost și evenimente de bun augur în 2022. În continuare, lucrurile vor funcționa mai bine în viața ta în și vei putea face schimbări pozitive care îţi vor ridica viața la cel mai înalt nivel posibil până la finalul anului. Ai încredere că ai tot ce trebuie pentru a-ți îmbunătăți viața.

Anul personal 2

Cât de mult au contat munca grea și determinărea? Nu lăsa nimic să te împiedice să îţi sărbătoreşti realizările. Mai ales la final de an. Ai făcut pași importanţi în viața ta pentru că te-ai implicat. Concentrează-te pe obiectivele tale. Nu lăsa nimic la voia întâmplării. Ești ceea ce alegi să faci cu viața ta.

Anul personal 3

2022 a fost un an transformator pentru tine. Probabil a fost îndemnat/obligat să îţi iei viața în propriile mâini. Fă în continuare lucrurile care îți aduc bucurie. Concentrează-te întotdeauna pe a face mai bine, indiferent de micile provocări de zi cu zi. Urmează calea corectă!

Anul personal 4

Dacă nu ți-ai schimbat stilul de viață, sănătatea va avea de suferit. Deci mai ai timp până la finalul lui 2022. Alege o rutină potrivită, iar corpul tău nu te va dezamăgi. Cei cu numărul personal 4 în 2022 sunt sfătuiți să își facă un bilanț al reușitelor profesionale. Sigur au fost unele! Astfel te pregătești de următorii pași în 2023.

Anul personal 5

Ai avut mai multă răbdare cu tine însuţi? Sau te-ai grăbit și nu ți-au ieșit proiectele? În continuare, până la final de 2022 nu trebuie să grăbești nicio tranzacție. Alege cinstea în relațiile tale cu oamenii și, de asemenea, fii sincer cu tine însuți. Este mare nevoie să rămâi fidel convingerilor tale.

Anul personal 6

Câte dintre planuri ți-ai dus la final până acum? Încă mai ai timp să prioritizezi. Este cazul să îți reamintești ce talente ai. Universul îți oferă o viață bună doar dacă te ocupi și de pasiunile tale. Adică de ce anume îți face sufletul să vibrezi. Poate sărbătorile vin cu idei. 

Citește și HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

Anul personal 7

Nu pierde niciodată speranța indiferent de obstacolele pe care le întâlneşti. Sigur au fost unele în 2022. Trebuie să profiţi la maximum de oportunitățile care se prezintă în viaţa ta, chiar dacă nu sunt cele așteptate. Nu te compara niciodată cu alţii pentru că atunci vei începe să te îndoieşti de capacitățile tale.

Anul personal 8

Până la finalul anului trebuie să scapi de regrete. Dacă nu ai făcut unele schimbări semnificative, nu este cazul să dai vina pe alții. Concentrează-te ceea ce contează cu adevărat și asigură-te că tot ceea ce faci duce la creșterea și progresul tău. Învață să trăiești cu oamenii și să relaționezi bine cu ei.

Anul personal 9

Dacă relaționezi bine cu oamenii, aceștia te vor ajuta să devii o persoană mai bună. Și chiar mai ai timp până la finalul anului să faci asta în mod conștient. Apreciază-i pe cei dragi și sprijină-i întotdeauna când au nevoie de tine. Fără relații personale și profesionale bune nu poți funcționa.

Anul personal 11

Doar dacă îți apreciezi prezentul, vei putea face progrese. Ai învățat să fii recunoscător? Gândește-te ce aspecte ale vieții tale s-au îmbunătățit. Bucură-te să petreci timp cu cei dragi. Numărul 11 te încurajează să îţi îmbunătățeşti viața spirituală, mai ai timp până la finalul anului.

Anul personal 22

Ați încercat tot ce se poate pentru a vă menține în formă? Chiar dacă exercițiile ar putea fi dificile pentru dvs., trebuie să învățați exerciții ușoare pentru a vă menține corpul sub control. Și nu uita să fii recunoscător pentru tot ce ai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel