Numerologie. Previziunile lunii aprilie, oferite de gemenele Adina și Oana Timofte: "Puneți-vă centurile de siguranță!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: captura ecran YouTube Gemenele Timofte
Sursa foto: captura ecran YouTube Gemenele Timofte

Adina și Oana Timofte, invitate în cadrul emisiunii Observator, au adus previziunile pentru luna aprilie. Iată ce te așteaptă, în funcție de cifra de destin.

Cum va fi luna aprilie, potrivit gemenelor Timofte? Iată ce ne spun!

În primul rând, care este contextul astral general al acestei luni de primăvară? Gemenele sunt de părere că trebuie să ne punem centura de siguranță, pentru că sunt o mulțime de aspecte care ne vor da bătăi de cap și ne vor pune în fața unor răni de vindecat, fie că ne dorim sau nu. Totuși, evenimentele astrale ale acestei luni doresc să ne aducă spre succes.

Apar multe schimbări și multe gânduri pentru fiecare dintre noi. Unii se gândesc de pe-o zi pe alta să își lase partenerul, alții să își schimbe jobul, iar unii vor să își schimbe viața complet.

Cert este că toată luna va fi foarte tensionată.

Din punct de vedere numerologic, aprilie este luna cu numărul 4. Iar 4 reprezintă Karma, relația cu părinții, relația cu sinele nostru.

Numerologie 2024. Romeo Popescu oferă previziunile pentru fiecare cifră a destinului 

Cifra de destin 1

În luna aprilie, există posibilitatea unui nou loc de muncă și planuri, mai ales în zilele de 13 și 22. Vei avea agresivitate în comunicare, din cauza lui Mercur retrograd și vor fi situații de rezolvat în legătură cu terenuri, mașini, imobile. 

Cifra de destin 2

La tine sunt cele mai dure schimbări. Apar multe certuri, mai ales în perioada 8-15 aprilie. Pentru că simți că ai nevoie de îmbunătățiri în viața ta, merită să te înscrii la cursuri, care să îți aducă îmbunătățiri pe plan profesional. Evită investițiile în această perioadă și acordă mai multă atenție copiilor. Este posibil să apară parteneri karmici.

Cifra de destin 3

Poate fi o lună benefică pentru tine, din punct de vedere financiar. Poate să apară o ofertă de muncă bănoasă și apar și clarificări în situația de cuplu. Apar posibile controale la medic, așa că nu ignora dacă ai anumite simptome. 

Cifra de destin 4

Vorbim despre oamenii care se vor simți excluși, trădați. Au impresia că toți le vor răul. Se vor întoarce foarte mult către divinitate. În perioada 8-15 aprilie, pot să apară multe schimbări. Pot apărea persoane care îți dau vești ce îți schimbă cursul vieții. 

Numerologie. Ce spune cifra destinului despre felul tău de a fi?

Cifra de destin 5

Poți începe o activitate pe cont propriu, mai ales între 19 și 23 ale lunii. Cei care au procese pot primi vești bune, mai ales după 24 aprilie. Ai grijă la amenzi dar și la oboseala cronică. 

Cifra de destin 6

Poți să reiei anumite studii. Discutăm și despre relații. Relația de cuplu este pusă în prim plan. Poți avea transformări radicale în luna aprilie. Regreți unele decizii luate în trecut. 

Cifra de destin 7

Este cea mai bine aspectată pentru luna în curs. Dar doar dacă știi să ai răbdare. Dacă ai fost la un interviu, poți să primești vesti bune. Totuși, pentru negocierea salariului, așteaptă până la final de lună. Din păcate, te poți certa cu niște prieteni. 

Cifra de destin 8

Îți poți întâlni sufletul pereche în această lună! Ești bine aspectat pe partea de iubire, dar mai slab aspectat pe partea de relații în general. Unii prieteni te pot trăda. Te poți confrunta cu insomnii. Contractele care apar în această perioadă pot fi foarte păguboase.

Cifra de destin 9

Vorbim despre socializare și sprijin din partea celor din jur, frați, vecini, rude. Dar vei fi cel mai afectat pe partea de comunicare. Ai stări de anxietate și de neliniște. Poți recupera o sumă pe care ai împrumutat-o sau semnezi un contract important după 24 ale lunii. 

Îți recomandăm să vezi și: Cum interpretăm "numerele maestre"? Influența lui 11, 22, 33 în viețile noastre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel