O neglijență l-a costat pe un prezentator pierderea unui interviu cu Adele

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
O neglijență l-a costat pe un prezentator pierderea unui interviu cu Adele / Foto: Facebook Adele
O neglijență l-a costat pe un prezentator pierderea unui interviu cu Adele / Foto: Facebook Adele

O neglijență l-a costat pe un prezentator pierderea unui interviu cu Adele.

Un prezentator de televiziune australian s-a declarat "devastat" după o eroare care a costat reţeaua sa pierderea unui interviu cu faimoasa cântăreaţă Adele, informează Agerpres, citând BBC.

Matt Doran - de la Channel 7 - a zburat de la Sydney la Londra pe 4 noiembrie pentru a o întâlni pe Adele pentru singurul ei interviu acordat australienilor despre noul său album, "30".

Dar, după ce în timpul acestuia, prezentatorul a recunoscut că nu a ascultat albumul, Sony a reţinut înregistrarea cu interviul.

"Acesta este cel mai important e-mail pe care l-am ratat vreodată"



Doran, una dintre cele două gazde ale emisiunii "Weekend Sunrise", şi-a cerut scuze pentru gafă şi a povestit că a ratat un e-mail care îi fusese trimis cu o copie în avanpremieră a melodiilor.

"A fost o neglijenţă, dar nu o neglijenţă intenţionată", a declarat el pentru ziarul The Australian. "Acesta este cel mai important e-mail pe care l-am ratat vreodată", a mărturisit el.

Prezentatorul a negat informaţiile că ar fi fost suspendat de la Channel 7, după ce a lipsit de la serviciu.

Presa australiană a raportat că deplasarea lui Doran, alături de doi colegi, la Londra a făcut parte dintr-un pachet de drepturi care a costat reţeaua 1 milion de dolari australieni (500.000 de lire sterline sau 700.000 de dolari americani).

"30", primul album semnat Adele în ultimii şase ani, a fost lansat vineri.

Adele: Ce bine ar fi fost dacă la şcoală n-aş fi descoperit băieţii

Adele a declarat că nu a fost şocată de reacţiile pe care le-a primit după scăderea dramatică în greutate, relatează DPA/PA Media luni. Interpreta şi compozitoarea hitului Someone Like You a spus că nu şi-a propus să slăbească aproape 45 de kilograme şi că a întotdeauna a avut o atitudine pozitivă faţă de propriul corp.

Referitor la reacţiile primite după ce a slăbit, cântăreaţa a declarat că 'nu am fost şocată şi nici măcar marcată; corpul meu a fost tratat ca un obiect toată cariera mea', i-a spus artista lui Oprah Winfrey, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate cu ocazia lansării noului ei album.

'Eu nu am desconsiderat niciodată pe nimeni din cauza greutăţii. Am avut o atitudine pozitivă faţă de corp atunci, am o atitudine pozitivă faţă de corp acum. Dar nu-i treaba mea să validez ce simt oamenii faţă de trupurile lor. Nu mă simt bine când cineva are o părere îngrozitoare despre propria persoană, dar asta nu-i treaba mea. Încerc să-mi văd de viaţa mea. Nu pot să am o grijă în plus', a declarat Adele. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel