O nouă avertizare meteo de cod galben a fost emisă până sâmbătă. Care sunt zonele vizate?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Vremea
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Meteorologii au emis o nouă avertizare meteo, valabilă până la data de 29 aprilie.

A fost emisă o nouă informare meteo, valabilă până în data de 29 aprilie, la ora 10:00. Informarea este de vreme rece, brumă noaptea și dimineața și intensificări ale vântului. 

”În intervalul menționat vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4 și 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est.

Temporar vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70...80 km/h” anunță Administrația Națională de Meteorologie. 

Vremea în București 

Pentru Capitală, meteorologii anunță: ”Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări pe parcursul zilei de joi când vor mai fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de 15...17 grade, iar cele minime de 5...6 grade, mai scăzute în zona preorășenească spre 3 grade”. 

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel