O săptămână cu revelații pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni. Sezonul Capricornului mai durează până pe 20 ianuarie. 

Sezonul Capricornului, care a început pe 20 decembrie, a deschis etapa de trecere dintre ani. Cu hărnicia şi seriozitatea acestui semn care ne va molipsi pe toţi până pe 20 ianuarie 2024, vom fi ocupaţi cu lista de planuri pentru următorul an.

Nu uitați că acest sezon al Capricornului a beneficiat și de Pluto(vom mai avea această alăturare abia în anul 2254)! 

BERBEC/ASCENDENT ÎN BERBEC

Tranzitul Soarelui în casa carierei până pe 20 ianuarie te îndeamnă să îţi depăşeşti limitele. Să ne reamintim că și Marte, guvernatorul tău, tranzitează același sector. Eşti în centrul atenției chiar acum, în special la serviciu, și fiecare mișcare a ta este urmărită îndeaproape. Fără presiune, însă! Fă tot posibilul și bucură-te de fiecare succes! Lasă modestia!

BALANŢĂ/ASCENDENT ÎN BALANȚĂ

Sezonul acesta a fost destul de stresant pentru tine, mai ales în perioada sărbătorilor. Dar timpul petrecut în jurul familiei tale ți-a adus numeroase revelații. Și te-a făcut să îți dai seama cât de mult te-ai maturizat. Dacă profiţi de acest sezon până pe 20 ianuarie, poate fi o perioadă de vindecare. Concentrează-te pe reconectarea cu rădăcinile tale și pe păstrarea contactului cu familia ta, atât cea biologică, cât şi cea aleasă.

Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

CAPRICORN/ASCENDENT ÎN CAPRICORN

În continuare, La mulţi ani! Lumea este locul tău de joacă acum. Urmăreşte-ţi obiectivele, fă noi conexiuni și explorează! Ai nevoie de prospețime. Proiectele și relațiile pe care le începi acum pot să fie de lungă durată. Pragmatic cum te ştim, îţi vei lua timpul necesar să le testezi şi să le construieşti încet. Și cum și Pluto va ieși din semnul tău pe 21 ianuarie, cu siguranță te vei simți mai liber!

RAC/ASCENDENT ÎN RAC

În perioada aceasta trebuie să petreci timp cu partenerul. Prezența Soarelui în casa a șaptea, a relațiilor, zice că poți fi mai pretențios. Dacă eşti singur şi cauţi pe cineva special, nu te grăbi încă. Pluto va ieși din casa relațiilor după 21 ianuarie și vei avea cale liberă. De asemenea, poți crea noi parteneriate pe plan profesional sau social. 

Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel