Previziuni astrale prima jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Anul 2024 se împarte în două părți. 

Jupiter tranzitează semnul Taurului până pe 26 mai, după care va intra în Gemeni unde va rămâne până la finalul anului 2024. 

Saturn, de asemenea, este în mers direct până pe 29 iunie, în Pești. 

Ceea ce înseamnă că primele șase luni ale lui 2024 beneficiază de o energie diferită față de ultimele șase luni. 

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele șase luni, Jupiter tranzitează casa a doua a banilor. Se va întâlni și cu Uranus în aprilie. Astrele îți cer să acorzi mai multă atenție situației financiare. Poți avea parte de o îmbunătățire a bugetului, adică de venituri în plus. Dar, în același timp, pot apărea și cheltuieli neprevăzute. Așa că ai nevoie de educație pe plan financiar. Sau poate începi să îți valorifici talentele. 

Taur/Ascendent în Taur

Putem spune că ești favoritul astrelor până în iunie! Jupiter, Marele Benefic, îți tranzitează semnul. Conjuncția lui cu Uranus din aprilie poate fi precum o eliberare sau precum un uragan. Ce trebuie să reții tu este că orice criză se poate demonstra a fi cea mai mare oportunitate din viața ta. Dacă vrei îmbunătățiri, astrele te ajută să le obții în orice domeniu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până în iunie, trebuie să faci curățenie în viața ta. Și la propriu, și la figurat. Astrele te invită să faci un pas în spate. Și să te ocupi de propria sănătate, dar și a celor dragi. Trebuie să îți dai seama ce situații sau oameni nu îți mai priesc. Adică să devii mai selectiv. În carieră vor fi multe provocări, dar și reușite. Cu cât vei fi mai împăcat cu tine, cu atât a doua parte a lui 2024 îți va fi mai favorabilă!

Citește și HOROSCOP NOU 2024 pentru TOATE zodiile

Rac/Ascendent în Rac

Astrele te vor sprijini dacă vei alege să fii mai sociabil. Să participi la evenimente. Să cunoști noi oameni. Să te ocupi de proiecte de voluntariat. Să petreci mai mult timp cu prietenii. De asemenea, vei avea parte de călătorii, de aspecte favorabile în ceea ce privește educația și examenele. Trebuie să reții că orice pas înainte va fi cheia succesului. 

Leu/Ascendent în Leu

Până în iunie vor fi și provocări, dar și multiple oportunități pe plan profesional. În aprilie pot apărea unele schimbări neașteptate care, pe moment, ți se vor părea nedrepte. Dar adevărul este că ai nevoie de o reinventare. Cu cât te opui mai mult noutății, cu atât vei avea de pierdut. Astrele îți recomandă să tratezi cu mai multă maturitate negocierile, investițiile sau împrumuturile. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Până în iunie, Jupiter, recunoscut ca Marele Benefic, îți tranzitează casa a noua. Vei avea multe oportunități dacă vei alege să călătorești, să studiezi ceva nou sau dacă vei căpăta și o nouă dimensiune spirituală. Cu Saturn în casa a șaptea, vor fi numeroase teste în zona relațiilor. Relația cu sine va influența direct calitatea relațiilor cu ceilalți, iar maturizarea pe plan emoțional va fi esențială.

Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel