O vară de neuitat pentru Gemeni, Vărsător și Leu. Neajunsuri pentru Pești și Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop vară 2024. Iată zodiile cele mai avantajate, dar și cele care vor rămâne cu un gust amar. 

Tranzitul lui Jupiter în Gemeni ne invită pe toți să diversificăm programul în această vară! Să încercăm activități noi, să explorăm, să călătorim mai des și să interacționăm cu oameni noi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter, Marele Benefic, intră în semnul tău pe 26 mai. Venus, Micul Benefic, te va vizita între 23 mai și 17 iunie. Mercur, propriul guvernator, între 3 și 17 iunie. După care, Marte, planeta acțiunii și a curajului îți va tranzita semnul între 20 iulie și 4 Septembrie. Cum putem traduce toate aceste evenimente? Că astrele îți oferă o vară de neuitat! Una cu amintiri plăcute, în care vei vedea jumătatea plină a paharului, în care vei îndrăzni mai mult și vei iubi cu pasiune. Ce mai trebuie să faci tu? Multe fotografii pentru a-ți aminti toată viața de vara din 2024!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nimeni nu se va distra în această vară așa cum o vei face tu! În casa a cincea se vor plimba Jupiter, Venus și Marte! Cei singuri vor avea parte de numeroase oportunități și cele mai romantice și creative întâlniri! Așa că nu refuzați nicio invitație! Iar cei care sunt deja într-o relație vor avea ocazia să reaprindă pasiunea, să fie mai provocatori și să petreacă mai mult timp împreună. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei fi sufletul petrecerii oriunde te vei duce! De altfel, astrele îți recomandă să nu lași viața să treacă degeaba! Îți poți face planuri încă de pe acum. Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, îți va tranzita semnul între 11 iulie și 5 august. Venus vine cu beneficii, carismă, nivel de atractivitate crescut. Nu va face nimeni față farmecelor tale! Este important de reținut că trebuie să îți faci mai multe conexiuni, de care, cu siguranță, vei profita în viitorul apropiat. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va fi retrograd în semnul tău pe durata întregii veri. Ce înseamnă asta? Că vor apărea numeroase limitări, îngrijorări, amânări, anulări și ajustări. Și colac peste pupăză, și familia întâmpină probleme. Îți vei pierde răbdarea și te vei confrunta cu o serie de frustrări. Astrele îți recomandă să nu neglijezi sănătatea, pe niciun plan. Pentru a trece mai ușor peste perioada următoare, ar trebui să nu încerci să controlezi totul. Ci să înveți să te adaptezi de la clipă la clipă. 

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter se află în casa a douăsprezecea. Cei dragi se confruntă cu mai multe probleme, iar tu vei petrece această vară îngrijorându-te pentru ei și încercând să îi ajuți. Cu greu, vei reuși să fii prezent atunci când vei participa la un eveniment distractiv. Sau atunci când călătorești. Te vei confrunta cu mai multe pierderi, mai ales financiare. Relația cu Dumnezeu se va transforma într-un mod radical. Ce-ți recomandă astrele? Să pui pe primul loc refacerea, relaxarea și propria sănătate. Fizică, emoțională sau mintală. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel