O vară fierbinte pentru toate zodiile în acest an. Ce trebuie să știm despre peisajul amoros?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe. Iată ce ne-a spus despre această vară!

La începutul anului, Daniela Simulescu ne dezvăluia că anul 2023 va fi unul în care vom auzi de multe divorțuri, despărțiri, dar și de idile de scurtă durată, iluzii în dragoste și aventuri de o vară. 

Iată ce ne spunea atunci!

„Vara și toamna lui 2023 vor fi împânzite cu vești despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. De ce? Pentru că Venus, planeta iubirii și a plăcerii, va fi retrogradă în perioada 23 iulie - 4 septembrie.

Dar vă rog să țineți cont de faptul că influența acestui eveniment se va simți de fapt începând cu 5 iunie și terminând cu 9 octombrie!

Semnul Leului este cel mai aprins, înflăcărat, pasional, extravagant. Dacă nu ai trăit niciodată o dragoste de-o vară, ei bine, în 2023, ai această “șansă”!

Am ajuns la jumătatea anului, în plin sezon cald, marcat de intrarea lui Venus în Leu, astrologul vine cu vești și mai proaspete despre sectorul amoros, dar și cu o serie de avertismente. 

Din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat.

2023, anul divorțurilor și iluziilor în dragoste

De la începutul anului, mai multe cupluri celebre au ținut prima pagină a ziarelor, după ce și-au anunțat despărțirea. 

Iată câteva vedete care și-au spus adio, de la începutul anului și până acum: 

Anamaria Prodan și Flavius Nedea

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Oana Matache și Răzvan Miheț  - Oana Matache și-a refăcut viața alături de Radu Siffredi, iar Răzvan Miheț are o relație cu Sore

Catalin Bordea și Livia Bordea

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Citește articolul complet pe Spectacola.ro.

Puteți urmări emisiunea integral aici: 

Îți recomandăm să citești și acest articol: Tranzitul lui Marte în Fecioară de pe 10 iulie. Previziuni și recomandări pentru TOATE zodiile - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel