Tranzitul lui Marte în Fecioară de pe 10 iulie. Previziuni și recomandări pentru TOATE zodiile - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Azi, pe 10 iulie, Marte părăsește semnul Leului și intră în Fecioară. Acest tranzit va ține până pe 27 august. Află previziunile și recomandările pentru toate semnele din zodiac, de la astrologul Daniela Simulescu!

De pe 10 iulie până pe 27 august, Marte va fi în tranzit în semnul Fecioarei. Așadar, planeta acțiunii o să tranziteze semnul dornic de muncă, de curățenie, de vindecare, de organizare și de optimizare.

De asemenea, această poziție a lui Marte face referire la detalii. Să nu uităm că Fecioara reprezintă un semn de pământ, mutabil, care tinde spre perfecțiune în tot ce are de făcut. Vom acționa constant, cu acuratețe, dar și cu o abordare practică. O să raționalizăm mereu următoarea noastră mișcare. Totodată, siguranță financiară o să fie pe primul loc. Iar modestia o să devină atât o resursă, cât și o vulnerabilitate.

După cum ne spunea astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, acest tranzit al lui Marte în Fecioară o să ne transforme din greier în furnică. O să trecem de la nevoia de validare cu orice preț, la nevoia de a munci și de a face totul mai eficient. 

Ce trebuie să reținem atunci când Marte, planeta acțiunii, trece prin semnul muncii? Motto-ul va fi "gata cu distracția!” Până la final de august, astrele de îndeamnă să fim mai exigenți. Mai disciplinați.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru că Marte, guvernatorul tău, schimbă azi semnul, acest tranzit va produce schimbări în viața ta. La tine, Marte o să tranziteze Casa a 6-a. Așa că va trebui să muncești mult, pentru că această casă se referă la modul de a munci, de a te implica. O să te ocupi de tot ce înseamnă muncă. Ai grijă de relațiile cu colegii și găsește locuri unde ai mai putea îmbunătăți ceva. Poate fi vorba de mese, de somn. Ai nevoie de optimizare. Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Marte va tranzita Casa a 5-a, deci te mai ajută. Ai nevoie de o creație, mai ales de ordin personal. Trebuie să reții că această creație se naște de iubire. Dacă ești singur, o să fii foarte atras de persoane care îți fac inima să bată cu putere. Te atrage ideea însăși de dragoste. De asemenea, tinzi să dezvolți relații care se bazează pe aspectul fizic. Dacă ai copii, poți fi nevoit să îmbunătățești lucrurile. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte tranzitează Casa a 4-a și te agită. De ce? Fiindcă aduce această agitație în cadrul familiei. Pot să apară discuții cu rudele, cuvinte aruncate, din partea lor și a ta. Iar tu o să fii incisiv, ironic, arțăgos. Nu îți convine nimic și devii sarcastic. Ți se pare că cei din jur nu se bazează pe logica lor. De asemenea, se pot strica unele lucruri prin locuință, așa că ești nevoit să intervii. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Marte va tranzita Casa a 3-a, care cuprinde tot ce înseamnă examene, drumuri, călătorii, discuții, comunicare. Ai ocazia să înveți lucruri noi, să citești. Curiozitatea va fi la tine o armă puternică. Marte este destul de arțăgos. Pentru că la tine va fi în tranzit în Casa a 3-a, cuvintele tale vor deveni gloanțe. Ai putea să ai mai multă grijă și la relațiile cu frații, cu surorile, cu rudele apropiate. Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Marte iese azi din semnul tău și intră în Casa a 2-a, a banilor. Te întreabă, concret, cum stai cu banii și câți ai cheltuit până acum. Iți arată realitatea dură și obiectivă, așa cum este ea de fapt. Va fi un moment nemaipomenit pentru cei care vor dori să se educe din punct de vedere financiar sau pentru cei care doresc să schimbe modul în care se raportează la bani. Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte intră în semnul tău! Vei avea atât aspecte plăcute, cât și unele mai neplăcute. Vorbim despre multă furie! Când Marte este în semnul cuiva, vorbim și despre multă mișcare, recomandată la tine până pe 27 august. Este bine să nu lași acest tranzit să treacă oricum, ci să îl pui la muncă. O să ai mult curaj, dar ai grijă în ce investești această caracteristică foarte favorabilă. Este momentul să faci un pas și să ieși în față! Vezi aici previziunile complete pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ai tranzitul lui Marte prin Casa a 12-a. Trebuie să muncești și să îți vezi de viață. Cu Marte în Casa a 12-a, poți să te bagi și în tot felul de încurcături, mai ales în cele pe plan relațional. Unii nativi pot să descopere lucruri noi despre partener, nu prea plăcute. Sau alții pot să ascundă chestiuni de partener. Ai face bine să fii vigilent. Dacă ești singur, o să ai tentația de a te întoarce la foști parteneri, lucru nedorit. Vezi aici previziunile complete pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este guvernatorul tău, deci va fi un tranzit important. Cu Marte în Casa a 11-a, te vei implica mai mult în planurile tale. Cu Marte în Fecioară, trebuie să pui bazele a ceva. Să te ții de cuvânt cu un plan pe care l-ai avut în minte. De asemenea, trebuie să înveți să fii foarte selectiv. Poți să fii și mai pretențios decât erai până acum. Nu te implica nici în chestiuni indisponibile sau toxice. Vezi aici previziunile complete pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte va intra în Casa a 10-a, a carierei și a statutului. Poți să devii foarte critic și autoritar cu toți și toate din jurul tău.Trebuie să ai mare grijă la tot ce înseamnă relațiile cu autoritățile de la locul de muncă. Discuțiile cu șefii pot fi abordate într-un mod diferit. Ai face bine să pui mai mult accent pe modestie. Pentru unii nativi, acest tranzit poate să vină cu mai multă responsabilitate. Poate să devină prezentă nevoia de a avansa. Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte o să tranziteze Casa a 9-a. Va fi un moment foarte bun să te plimbi, până pe 27 august. Dar și să te educi. Când Marte tranzitează această casă, toate credințele noastre vor fi testate, scoase undeva la suprafață. Asta pentru că vin oameni noi care te contrazic sau care îți spun propriile lor păreri despre un anumit subiect. Iar tu le privești ca pe o invalidare a propriilor experiențe. Toți cei care au examene, teste, vor beneficia de o perioadă destul de bună. Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Marte în Casa a 8-a, s-ar putea să fii foarte atras de risc, de extrem. Ai vrea să ieși din zona ta de confort și să faci lucruri pe care nu le-ai făcut până acum. Astrologul îți recomandă să ai grijă, în special din punct de vedere financiar, dar și din punt de vedere relațional. Cu Marte în Fecioară, găsești orice hibă pentru a-i face rău celuilalt, fără să îți mai dai seama de motivele pe care le ai să o faci. Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Marte tranzitează Casa a 7-a, a relațiilor! Nu prea mai ai chef să lași de la tine. Nici la serviciu nu mai accepți comportamentul colegilor. Ești mult mai vocal. Poți să te cerți cu partenerul, cu prietenii, cu cei de la serviciu, cu toată lumea! Nu mai ai răbdare deloc și te aprinzi imediat. Pentru mulți dintre nativii Pești, există și un risc de despărțire. Sau iei o decizie prin care dorești să iei o pauză. Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Vezi aici emisiunea completă despre tranzitul lui Marte în Fecioară!

Vezi și: Zodii cu inteligență emoțională ridicată, potrivit ChatGPT. Te numeri printre ele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel