Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Descoperă ce aduce pentru nativii Rac și cei cu ascendent în Rac!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Rac/Ascendent în Rac?

Pentru tine, Marte își va începe tranzitul în Casa a 3-a. Nu este un tranzit pe care o să îl simți cu adevărat. El, din punct de vedere teoretic, îți priește. Ce reprezintă această casă? Tot ce înseamnă drumuri, călătorii, examene, documente, mașini, discuții, comunicare, prezentări.

Așadar, ai ocazia să înveți lucruri noi, să citești. Curiozitatea va fi la tine o armă puternică în intervalul în care Marte va fi în Casa a 3-a. La ce trebuie, totuși, să ai grijă? Atunci când înveți ceva nou, să nu crezi că este absolut. Sau să citești ceva și să le spui și altora că ce ai văzut tu este soluția supremă. Pentru că s-ar putea să apară multe invidii, frustrare și alte sentimente pe care tu le-ai provocat, nu neapărat ceilalți.

Marte, de obicei, este destul de arțăgos. Și îi place agitația, râca, cearta. Și pentru că la tine va fi în tranzit în Casa a 3-a, cuvintele tale vor deveni gloanțe. Ai putea să ai mai multă grijă și la relațiile cu frații, cu surorile, cu rudele cele mai apropiate. Pentru că pot să apară iritații între voi. 

Ai face bine să fii foarte atent la tot ce înseamnă drumuri, condus. Fii sigur că mașina este în regulă, că ai la tine toate actele atunci când călătorești. Nu te grăbi absolut deloc în trafic. 

Poți să vezi și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel