Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 10 iulie, Marte va intra în Fecioară, tranzit care va dura până la 27 august. Află ce înseamnă acest tranzit pentru nativii Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni.

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni?

Din păcate, la tine Marte o să își înceapă curând tranzitul în Casa a 4-a. De ce spunem "din păcate"? Pentru că, în acest fel, până pe 27 august, poate să îți aducă multă iritație în sânul familiei. Apar discuții mai ales cu rudele, neînțelegeri, cuvinte aruncate de-o parte și de alta a taberei, deci nu doar din partea lor. Și tu vei avea multe de spus până la finalul verii, care să-i irite serios pe cei din jur.

De aceea, o să fii foarte arțăgos, foarte incisiv, ironic, cinic și chiar sarcastic. Inclusiv tu vei fi în stare să dai naștere unor scandaluri în familie, pentru că nu îți convin anumite lucruri sau ți se pare că oamenii nu sunt logici și pragmatici și nu își dau seama de nimic.

De asemenea, reușești să agiți spiritele în sânul familiei. Ai grijă și prin casă la ceea ce se mai strică sau poate descoperi ceva prin locuință ce poate fi îmbunătățit sau schimbat.

Va fi o perioadă, cu Marte în Casa a 4-a, în care ești încurajat să te ocupi de locuință. Vezi ce ai putea să îmbunătățești, mai degrabă. Găsește mici detalii care să te ajute să îți transforme în bine viața de zi cu zi sau rutina. Când ajungi acasă, nu uita că trebuie să te simți bine cu adevărat.

Poți să citești și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel