Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Iată ce presupune pentru nativii Taur și cei cu ascendent în Taur!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Taur/Ascendent în Taur?

La tine, Marte va tranzita Casa a 5-a. Casa aceasta ne învață cum să fim fericiți, cum să ne exprimăm, cum să cerem atenția. Și cel mai important: să ne iubim și să le arătăm celorlalți cum să ne iubească. Tot aici, întâlnim și aventurile amoroase. Iubirile pătimașe, romantismul, atracția fizică.

Acest tranzit te mai ajută. Cât timp a fost în Leu, tranzitul lui Marte nu ți-a priit atât de mult. Dar, trecând în Casa a 5-a, începe o perioadă minunată pentru romantism.

Poți să scoți tot ce este mai bun din tine odată cu acest tranzit. Astrologul spune că Marte în Fecioară în Casa a 5-a este precum un sculptor care creează ceva cu propriile mâini și îi acordă acelui obiect foarte mare atenție. Cam așa vei fi și tu, ori cu o creație de acest tip, ori de ordin personal.

Creația se naște din iubire! Dacă ești singur, cu Marte în Casa a 5-a, o să fii foarte atras de aventură și de oameni care îți fac inima să vibreze. O să fii atras de ideea de dragoste. Ți se pot aprinde călcâiele după cineva. Se pot dezvolta niște relații bazate pe aspectul fizic.

Dacă ai copii, Marte în Fecioară te poate provoca, fiindcă tot timpul ești nevoit să îmbunătățești ceva.

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel