Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Iată ce aduce pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în Berbec!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Berbec/Ascendent în Berbec?

Marte este guvernatorul tău. Deci, este clar că schimbarea lui va produce schimbări și în viața ta. Și să nu uităm un lucru: semnul Fecioarei chiar este cel care se ocupă cu schimbările, cu îmbunătățirile și cu optimizatul lucrurilor.

Așadar, pentru tine, Marte va tranzita Casa a șasea, până pe 27 august. La ce se referă Casă a șasea? Managementul stresului. Muncă fizică și mentală. Relațiile pe care le avem cu colegii. Raportarea la subordonați. Hărnicia. Treburile gospodărești. Sau sănătatea de zi cu zi.

Marte iese din Casa a cincea, de unde te-a făcut să crezi că meriți toată lumea la picioarele tale și intră în Casa a șasea. Ca să meriți aceste lucruri, acum va trebui să și muncești. Fiindcă această casă face mai ales referire la modul nostru de a munci, de a presta, de a ne implica.

Se discută despre muncă fizică, dar și despre cea mentală și emoțională. Te vei ocupa de tot ce înseamnă muncă odata cu tranzitul lui Marte în Fecioară.

Totodată, de pe 10 iulie, până pe 27 august, ai face foarte bine ca înainte să pleci în vacanță sau chiar în timpul ei, să nu faci vreun exces, ci să îți faci analizele, să te verifici, să vorbești cu specialiști și să încerci să îți îmbunătățești stilul de viață.

Analizează acest tablou și găsește locuri unde ai mai putea îmbunătăți ceva. Poate fi vorba de mesele zilnice, de o oră în plus de somn etc. 

Tu, cu guvernatorul Marte, nu ai răbdare. Iar semnul Fecioarei vrea lucrurile făcute bine, ca la carte. Iar când Marte tranzitează Casa a 6-a, trebuie să găsești chestii care nu funcționează și să le repari, ca să îți meargă mult mai bine.

Ai grijă și la tot ceea ce înseamnă dispute cu colegii de la locul de muncă. De asemenea, încearcă să nu devii omul lângă care nu ai vrea să stai. 

Citește și: Ce zodie are parte de predicții minunate în luna iulie? Astrologii internaționali dau verdictul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel