Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 10 iulie, Marte va poposi în semnul Fecioarei. Tranzitul va dura până la 27 august. Iată ce aduce pentru nativii Săgetător sau cei cu ascendent în Săgetător!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Ei bine, Marte va intra la tine în Casa a 10-a, a carierei și a statutului. Dacă ești în vacanță mai mult în perioada 10 iulie-27 august, nu ar trebui să îți faci prea mari probleme, pentru că nu apar cine știe ce situații.

Dar chiar și în vacanță dacă pleci, poți să devii foarte critic și autoritar cu toți și toate din jurul tău. De fapt, până și arhetipul Săgetătorului este mai critic decât cel al Fecioarei. Pentru că tot timpul își dorește lucruri elitiste, vrea să aibă totul la un nivel foarte înalt. Poate să fie vorba și despre un soi de snobism, până la urmă.

Și da, acest tranzit al lui Marte prin Casa a 10-a la tine o să îți dea și mai multă apă la moară. Pentru că face o opoziție cu Saturn, reușește să îți ofere și niște lecții. Sau te face să te mai păcălești din când în când.

Dacă ești în concediu, poți să te cerți cu cei din jur. Însă, dacă nu o să ai vacanță în acest interval al tranzitului lui Marte în Fecioară, trebuie să ai mare grijă la tot ce înseamnă relațiile cu autoritățile de la locul de muncă. De pildă, discuțiile cu șefii pot fi abordate într-un mod diferit. 

Ai face bine să pui mai mult accent pe modestie. Asta nu înseamnă că trebuie să te comporți precum o victimă, să fii umil sau fals, însă mai degrabă să pui preț pe o oarecare smerenie. Pentru că altfel, cu cât iriți mai mult, cu Marte în Casa a 10-a, cu atât pedeapsa va fi mai mare.

Poate că aveai ceva important de făcut la job în această vară și, dintr-o dată, spui ceva nepotrivit sau te comporți într-un anumit fel și șefii îți iau acel proiect și i-l pasează altcuiva. Iar tu te vei supăra.

Așa că depinde doar de tine cum vei accesa acest tranzit al lui Marte prin Casa a 10-a. Totodată, pentru unii nativi Săgetător, acest tranzit poate să vină cu mai multă responsabilitate. Iar pentru unii, poate să devină prezentă nevoia de a avansa și de a fi manager sau șef.

De fapt, asta se întâmplă atunci când Marte își începe tranzitul prin această casă. Îți dorești să devii tu șeful! Să nu dai ascultare nimănui, ci alții să asculte de tine.

Totuși, ai mare grijă cum abordezi lucrurile în această perioadă amintită de noi.

Îți recomandăm și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel