Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Află ce aduce pentru nativii Scorpion și cei cu ascendent în Scorpion!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion?

În primul rând, Marte este guvernatorul tău, deci va fi un tranzit important pentru nativii Scorpion, mai ales că acesta te sprijină. Cât va mai fi încă în Leu, poate să aducă unele tensiuni, însă, de pe 10 iulie până pe 27 august, lucrurile se pot schimba.

Totodată, cu Marte în Casa a 11-a, te vei implica mai mult în planurile pe care le ai. Dacă până acum ai tot repetat că o să faci un lucru, dar nu ai făcut nimic în acest sens, cu Marte în Fecioară, este momentul să pui bazele a ceva. Să te ții de cuvânt cu un plan pe care l-ai avut în minte.

Așa că poți începe să cauți oamenii care să te sprijine, dar și să înveți să delegi din sarcinile pe care le ai. Va fi o perioadă nemaipomenită să îți dai seama cu cine merită să lucrezi. Pentru că Marte în această casă îți poate aduce tot felul de persoane din comunitatea ta, din anturaj sau din grupurile de prieteni. Tu nu trebuie decât să îi alegi pe cei care pot și pe cei care nu pot să ajute.

Fiindcă Marte în Fecioară știe să caracterizeze, să pună note. Este mai critic. Poate că ai nevoie cu adevărat să acorzi niște note oamenilor și să te porți cu ei în consecință.

De fapt, trebuie să înveți să fii foarte selectiv. De asemenea, poți să fii și mai pretențios decât erai până acum. Pentru că nu o să mai oferi din timpul tău tuturor, dintr-o dată reușești să îți optimizezi totul.

Este adevărat că pot urma unele certuri cu prietenii sau conectări mai puternice cu unii dintre ei. Putem face legătura și cu retrogradarea lui Venus în Casa a 11-a, mai ales că Venus este guvernatoarea relațiilor pentru tine.

Cu alte cuvinte, și tu poți trece prin unele momente în această vară în care vrei să se întâmple ceva. Iar dacă se întâmplă, este posibil să ai un șoc și să nu știi cum să reacționezi. 

Nu te implica nici în chestiuni indisponibile sau toxice.

Îți recomandăm să citești și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel