Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Pe 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Iată ce presupune pentru nativii Capricorn și cei cu ascendent în Capricorn!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

La tine, Marte o să tranziteze Casa a 9-a. Guvernată de energia Săgetătorului, se lasă influențată de cele mai interesante trăsături ale acestui semn zodiacal: aventuri, călătorii, studii, religie, spiritualitate, filosofie. Aici poți afla când vei fi mai predispus către călătorii sau către studii.

Așadar, va fi un moment foarte bun să te plimbi, până pe 27 august. Dar și să te educi.

Este adevărat că mai pot să apară și discuții despre principii și valori și să întâlnești și oamenii care au alte păreri decât tine. Iar asta poate să te irite și să te provoace. Sfatul astrologului este, însă, să nu te lași atât de ușor atacat în acest interval.

Atunci când Marte tranzitează Casa a 9-a, toate credințele noastre vor fi testate și vor fi scoase undeva la suprafață, asta pentru că vin oameni noi care te contrazic sau care îți spun propriile lor păreri despre un anumit subiect. Iar tu privești aceste lucruri ca pe o invalidare a propriilor experiențe. 

De asemenea, cu Marte în această casă, toți cei care au examene, teste, vor beneficia de o perioadă destul de bună. Ar trebui să ai grijă și la faptul că, dacă apar procese, chestiuni legale sau juridice, lucrurile vor merge mult mai încet decât de obicei. Așa că fii mai răbdător.

Poți să ai în vedere și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel