Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 10 iulie, Marte va poposi în semnul Fecioarei. Tranzitul va dura până la 27 august. Iată ce aduce pentru nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Leu/Ascendent în Leu?

Ei bine, Marte va ieși din semnul tău! Cu siguranță, acest tranzit le-a oferit multor nativi mult curaj, în timp ce altora, le-a dat niște bătăi de cap. Poate că ți-ai dorit să faci multe cu Marte în semnul tău, dar nu prea ți-a ieșit nimic așa cum doreai.

De pe 10 iulie, Marte o să intre în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Și te chestionează asupra banilor pe care îi ai. Te întreabă, concret, cum stai cu banii și câți ai cheltuit până acum. 

Cum Casa a 2-a face referire la resurse, Marte se grăbește și nu ține cont de ele. S-ar putea ca pentru unii dintre acești nativi, acest tranzit să vină și cu daruri. Dar Marte în Fecioară, prin Casa a 2-a, îți arată realitatea dură, cruntă și obiectivă, așa cum este ea.

După 10 iulie, poți să ai un mic șoc atunci când te uiți pe cheltuieli sau pe card și te vei întreba pe ce s-au dus banii în ultimele luni. Poate că nu i-ai dat pe extravaganțe, dar tot s-au dus. Contează ce vei face de pe 10 iulie încolo, cu Marte în Fecioară

De asemenea, va fi un moment nemaipomenit pentru cei care vor dori să se educe din punct de vedere financiar sau pentru cei care doresc să schimbe modul în care se raportează la bani. Poate că sunt niște tipare financiare pe care le-ai moștenit din familie și acum le tot repeți. 

Până pe 27 august, ai face bine să vezi unde poți să îți mai îmbunătățești finanțele. Dar nu discutăm despre schimbări dramatice, ci despre detalii, nu lucruri abstracte. Poate fi un moment bun să îți optimizezi felul în care îți gestionezi resursele, așa că folosește acest tranzit cu grijă.

Îți recomandăm să vezi și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel