Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe data de 10 iulie, Marte o să intre în semnul Fecioarei. Acest tranzit va dura până pe 27 august. Află ce aduce pentru nativii Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător!

Tranzitul lui Marte în Fecioară ne va transforma din greier în furnică. Vom trece de la nevoia de validare cu orice preț la nevoia de a munci și de a eficientiza totul. Când planeta acțiunii trece prin semnul muncii, gata cu distracția! Până pe 27 august, astrele ne recomandă să fim mai disciplinați și exigenți.

Ce aduce Marte în Fecioară pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător?

La tine, nu putem discuta despre tranzitul lui Marte în Fecioară pur și simplu, fără să nu luăm în considerare faptul că Venus retrogradează în Casa a 7-a. Așadar, Marte intră în Casa a 8-a, iar Venus va retrograda în Casa a 7-a. Pentru cei singuri, va fi prezentă o nevoie de a apela la relații bazate mai mult pe latura fizică și pe atracția puternică.

Totodată, aceiași nativi pot fi încântați de relații care, de fapt, îi pot păcăli enorm. De altfel, cu Marte în Casa a 8-a, s-ar putea să fii foarte atras de risc, de extrem. Ai vrea să ieși din zona ta de confort și să faci lucruri pe care nu le-ai făcut până acum.

Mai ales din punct de vedere financiar! Fiindcă Marte din Casa a 8-a va face opoziție cu Saturn și cu Neptun, din Casa a 2-a. Ce înseamnă asta? Că toate aceste extravaganțe pe care tu dorești să le faci, ca să arăți oamenilor cât de bun ești, te lasă fără finanțe!

Astrologul îți recomandă să ai grijă, în special din punct de vedere financiar, dar și din punt de vedere relațional. Pentru că, de exemplu, nativii Vărsător care se află într-un proces de despărțire sau de partaj, pot întâmpina o mulțime de situații complicate.

Apar insulte, calomnii, dar și încercarea ta și a celuilalt de a discredita. Cu Marte în Fecioară, găsești orice hibă pentru a-i face rău celuilalt, fără să îți mai dai seama de motivele pe care le ai să o faci.

Și pentru cei singuri va fi o perioadă destul de ciudată, trebuie să spunem. Chiar dacă atracția fizică este bună și ne interesează pe toți, ea trebuie să mai fie completată și de altceva. De ce spunem asta?

Atracția pentru alții este foarte puternică atunci când Venus retrogradează. Însă, când va trece această retrogradare, te vei trezi la realitate și îți vei da seama că ai greșit. 

În final, cu Marte în Casa a 8-a, pierdem din putere, pe care le-o oferim mai mult celorlalți. Prea multă putere poți să pierzi în fața lor, așa că ai grijă. Pentru că nu doar putere pierzi, ci și timp, bani, resurse.

În această vară, ți-ar prii să te gândești mai degrabă la problemele pe care le ai tu. Să te gândești de ce ai intrat în anumite relații. 

Dacă ești într-o relație și aceasta funcționează, poți discuta despre un fond de investiții la comun. Pentru că ai aspecte foarte bune din acest punct de vedere. 

Vezi și: Tranzitul lui Marte în Fecioară. Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel