O zodie are parte de evoluție. Două zodii se confruntă cu instabilitate

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Dacă în ultima vreme astrele ne-au dat o pauză de la evenimente, în această săptămână vor recupera. Ce trebuie să avem în vedere?

Pe 13 mai, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Chiar și cei mai conservatori se vor bucura de nevoia de libertate și independență. Ne putem confrunta cu situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate.

Pe 15 mai, Mercur își începe tranzitul în semnul Taurului. Putem deveni mai metodici în gândire, mai lenti, pentru că dorim să procesăm informația și să o calculăm de cât mai multe ori.

Pe 17 mai, Mercur din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Vom avea replici mai tendențioase, mai ironice, mai cinice. Totodată, vom fi mai predispuși să manipulăm și să ne victimizăm.

Pe 18 mai, Soarele face conjuncția cu Jupiter în semnul Taurului. Din punctul de vedere al teoriei astrologice, avem "cea mai fericită/norocoasă/favorabilă" din 2024! Soarele reprezintă viața, energia și vitalitatea. Jupiter este considerat Marele Benefic, cel care, oriunde atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Putem folosi acest aspect pentru a ne răsfăța!

Tot sâmbătă, Venus face o conjuncție cu Uranus în Taur. Am putea avea parte de schimbări neașteptate pe plan amoros, dar și financiar.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ai foarte mare nevoie de studiu, de progres și de evoluție. Dezvoltarea este importantă pentru tine. Pune mâna pe o carte, studiază o limbă străină și călătorește. Chiar dacă nu ai posibilități să călătorești peste mări și țări, mergi într-o altă localitate și învață totul despre ea. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu îți pui limite. Nu te duce către momentele grele, ci încearcă să găsești alte zone ale vieții care să îți priască. Este o săptămână foarte bună pentru spiritualitate. Dacă te confrunți cu chestiuni legale și morale, asigură-te că viața ta este cât mai corectă. Poate fi o săptămână extraordinară dacă decizi să pleci din țară sau poate îți dorești să te întorci. În plus, primești șansele necesare pentru a începe o formă de învățământ dorită.

Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, propria guvernatoare, face conjuncție cu Uranus în casa a 8-a. Acest eveniment aduce foarte multă instabilitate pe plan financiar. Într-un moment simți că te-ai așezat, după care o iei iar razna. Problema este că nu doar banii tăi sunt implicați, dar și cei ai partenerului. Cu Marte în casa a 7-a, apar și mici conflicte, dispute și neînțelegeri. Vă victimizați pe rând și vă supărați. Din punctul astrelor de vedere, este o competiție inutilă și dăunătoare cu partenerul. Nu te vei certa doar cu oamenii apropiați, ci și cu ceilalți. Nerăbdarea te va costa serios. Va dăuna buzunarelor, minții și energiei. În această săptămână, încearcă să minimizezi toate pierderile și riscurile. Ce ai tu de învățat în perioada următoare? Să nu te contaminezi cu viețile altora. Ține stresul la distanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai foarte multe aspecte nemaipomenite în casa a 7-a. Mercur în casa relațiilor îți spune că ai nevoie de comunicare. Conjuncția Venus-Uranus îți aduce multă instabilitate în relație, iar tu îți dorești controlul absolut. Nu o să-l ai. În plus, gândește-te că dacă tu îți dorești libertate pentru tine, trebuie să i-o oferi și partenerului. Conjuncția Soare-Jupiter îi ajută pe cei îndrăzneți, deschiși și dispuși să riște. Marte, propriul guvernator, este în casa a 6-a. Te împinge să muncești în orice aspect al vieții. Nu încerca să ghicești ce vrea celălalt, căci ai putea greși enorm.

Date de salvat în calendar: 18, 23 și 26 mai. Află când are loc cea mai fericită zi din 2024!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel