Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni săptămânale. Iată ce vești au runele pentru noi. 

Pe 18 mai, Soarele va face o conjuncție cu Jupiter, un aspect foarte benefic. Runele au recomandări pentru fiecare zodie. 

Berbec

Runa Gebo. Generozitatea poate fi atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Te vei simți bine oferind celor dragi cadouri sau primind tu la rândul tău, dar ce e mult strică. Stai departe de orice exces din punct de vedere financiar. 

Taur

Runa Raido. Vei face multe drumuri. Vei fi destul de susținut dacă vei călători sau vei face planuri în acest sens. Nu ar strica și o schimbare a rutinei zilnice. 

Gemeni

Runa Tiwaz. Vor apărea situații în care va trebui să faci pe lupul moralist. Dacă nu te afectează în mod direct, ai face bine să nu te implici. Fii curajos, dar atunci când trebuie!

Rac

Runa Uruz. Nu îți face multe planuri! Viața te va lua prin surprindere brusc și des. Și va trebui să te adaptezi de la situație la situație. 

Leu

Runa Ingwaz. Ai nevoie de un nou început! Ai putea să încerci cu atitudinea de la locul de muncă. Privește cu încredere spre viitor și vei observa că există soluție pentru orice. 

Fecioară

Runa Berkana. Relația cu mama sau cu copiii poate trece prin diverse momente mai ciudate. Universul te împinge să te eliberezi de anumite poveri și să cauți progresul cu orice preț. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță

Runa Mannaz. Universul vrea ca tu să te bazezi mai mult pe prieteni sau comunitatea din care faci parte. De asemenea, și tu trebuie să fii un prieten bun. 

Scorpion

Runa Othala. Dacă îți vei cinsti rădăcinile și îți vei respecta părinții sau rudele, vei avea o săptămână foarte bună. Relația de cuplu are nevoie de prospețime. 

Săgetător

Runa Ehwaz. Trebuie să faci echipă cu partenerul și să munciți împreună la îndeplinirea unui obiectiv. Cei singuri pot cunoaște persoane mature pe care se pot baza. 

Capricorn

Runa Nauthiz. Te vei confrunta cu multe întârzieri. Te vei compara cu alții și vei avea impresia că soarta nu ține cu tine. Reziliența ta, însă, va da roade cu siguranță. 

Vărsător

Runa Jera. Viața se petrece în cicluri și tu trebuie să îți dai seama. Chiar dacă universul îți trimite multe semne, tu tot nerăbdător vei fi. Stai departe de oamenii instabili!

Pești

Runa Thurisaz. În calea ta vor apărea numeroase conflicte. Cu cât vei încerca să le înțelegi, cu atât vei pierde mult timp. Fă-ți timp pentru a-ți asculta intuiția. Aceasta te va salva!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel