O zodie primește provocări de la astre. Două zodii au ocazia să se bucure de viață. Ce le aduce săptămâna aceasta?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, transmite previziunile săptămânale pentru zodii!

 

Cel mai important eveniment al săptămânii este Luna Nouă în Taur de pe 8 mai. Vom avea un stellium în semnul Taurului. Adică, cinci aștri vor fi în același loc. Ceea ce face din acest eveniment unul mai special.

O Lună Nouă în Taur își dorește să ne asigure stabilitatea și siguranța. Pe toate planurile, dar mai ales în partea emoțională. Nu te repezi, ci găsește-ți propriul ritm. Alege să faci pas cu pas schimbările.

Pentru că Venus, guvernatoarea Taurului, se află în același semn cu Jupiter, putem spune că trebuie să fim, în primul rând, darnici cu propria persoană. Zodiile care pot beneficia din plin de acest eveniment sunt cele de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În această săptămână, ești printre cei mai bine aspectați. În casa a 5-a, se află cinci aștri: Soare, Lună, Venus, Jupiter și Uranus. Indiferent de etapa vieții în care te afli, astrologul te sfătuiește să îți construiești stima de sine. Mai întâi, cu propria persoană. După aceea, impune limite și celorlalți. După care, ai nevoie de răsfăț, de romantism, de iubire de sine și de creativitate. Mergi la dans, uită-te la filme, apucă-te de scris poezii. În plus, este necesar să vezi jumătatea plină a paharului în orice.

Horoscop săptămânal. TREI zodii trebuie să facă schimbări pentru binele lor

Vărsător/Ascendent în Vărsător Luna

Nouă se petrece în casa a 4-a. În teoria astrologică, casa a 4-a vorbește mai întâi despre casă, cea fizică. Dar Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești la casa interioară. Chiar dacă în plan fizic ai o locuință uimitoare, dacă pe interior nu te simți bine, totul va fi degeaba. Ai nevoie să nu trăiești superficial. În zilele ce urmează, fii mai ancorat. Totul ar putea pleca și de la relația pe care o ai cu banii.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pești/Ascendent în Pești

În această săptămână, ai nevoie de explorare în toate domeniile. Mai întâi, începe cu relația cu frații, surorile, verișorii și alte rude. După care, concentrează-te pe studiu. Dacă ai o diplomă, trebuie să înveți să o pui în practică. Lasă-te învățat de alții, dar ajută-i și tu pe ei. Fii cât mai deschis și cât mai comunicativ. Plimbă-te, citește, exersează. Cu cât acumulezi mai multe, cu atât viața ta va fi mai bună. Recomandarea Danielei Simulescu este să petreci mai mult timp deconectat de la rețelele sociale. Cu Saturn în semnul tău, rămâi într-o zonă destul de stabilă.

Horoscop chinezesc. CINCI zodii care au parte de evoluție personală și profesională în luna mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel