O zodie va scăpa în sfârșit de blocajele lui Saturn în 2023. Sfatul este „să nu uiți de unde ai plecat”

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 05 sep 2022, 17:16 | Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești importante pentru o zodie.

Este vorba despre nativii LEU sau cei cu marcaj de Leu

Saturn retrograd din casa a 7-a până în octombrie 2022 vrea să vadă dacă v-ați făcut bine lecțiile din punct de vedere relațional. Ați intrat recent într-o relație și  vi se pare că sunteți într-o buclă. Vă spuneți: „ce se întâmplă, nu mai pot, se repetă povestea”. Poate că nu v-ați maturizat și așteptați mereu să se schimbe ceilalți, nu voi. Relațiile construite autentic se leagă mai ușor. Provocările îi leagă pe partenerii de cuplu. Relațiile prost construite nu merg și au toate șansele să se rupă. Cu Saturn retrograd s-ar putea să vreți să intrați în relații cu persoane cu diferențe mult mai mari de vârstă.

Pentru cei cu relații vechi, Saturn vă întreabă care e următorul pas. Poate un copil, poate altă casă, proiect împreună, ce vrem să mai construim? E posibil ca Saturn să vină și o să vă facă să vi se pară că nu mai sunteți iubiți.

În 2023, însă, astrologul Daniela Simulescu vă transmire că veți scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea.

Cu siguranță, din 2020 încoace, Leii au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate. Am vești bune și pentru cei cuplați, mai spune astrologul. Partenerii lor vor avea de asemenea mai multe șanse în zona socio-profesională. Venus, planeta iubirii, va retrograda în Leu, veți primi carismă, magnetism și un nivel crescut de atractivitate. Atenție doar la perioada 23 iulie - 4 septembrie! Aici puteți avea un exces de zel destul de dăunător. 

Pluto va face și el o vizită în casa relațiilor, între 23 martie și 11 iunie. Acest tranzit te face să vrei altceva de la un posibil partener.  Saturn va intra după 16 mai în casa a 8-a, a taxelor și a impozitelor. Ai face bine să eviți împrumuturile, finanțările sau giumbușlucurile financiare. Sau procesele lungi pentru moșteniri. 

După 16 mai, Jupiter va intra în casa carierei. Motiv de bucurie! Instabilitatea din ultimii ani v-a creat destule frustrări. Momente neașteptate vor mai exista și din 2023, dar Jupiter le mai îndulcește. Îți va oferi multe oportunități să îți arăți abilitățile, calitățile și creativitatea. Acest tranzit îi ajută atât pe cei salariați, cât și pe cei care au propriile proiecte. Te va acompania o dorință de creștere permanentă, de expansiune. Sunt șanse mari să îți găsești un nou loc de muncă, mult mai bine plătit. De altfel, siguranța financiară va fi destul de importantă. Când universul ajută, ego-ul crește. Astrele te invită să nu uiți de unde ai plecat. Că dacă nu, în 2023, te vei trezi și cu unele persoane care vor încerca să le arate celorlalți că ești prea răsfățat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play