Oportunități fantastice în CARIERĂ în perioada mai-octombrie 2022 pentru ACEASTĂ zodie

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce în prim-plan previziunile pentru anul 2022. Multe dintre recomandări trimit și la marea conjuncție Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, conjuncție istorică ce va schimba lumea, aducând o doză de magie, însă și o notă înșelătoare. 

Zodia care va avea oportunități fantastice în carieră în 2022 este Racul. Racii sau cei cu Ascendent în Rac vor primi sprijin de la astre în perioada mai-octombrie 2022.

Conjuncția Jupiter-Neptun vă dă ajutor să ieșiți din situații toxice sau să vă treziți, să vă dați seama ce ați făcut și în ce ați intrat. Fiți cumpătați, pentru că totuși în casa a 8-a rămâne Saturn și nu veți avea controlul asupra faptelor voastre 100% nu veți avea resursele necesare să faceți tot ce vă doriți. Undeva tot există niște limitări, niște crize pe care va trebui să le gestionați.

Atât timp cât nu luați o decizie în jurul datei de 12 aprilie 2022, când are loc Conjuncția, e de vis! Pentru că acolo s-ar putea să luați o decizie bazată pe niște argumente nu foarte solide și să vă dați seama mai târziu că regretați. Așa că puțină grijă încă în luna aprilie. 

Cu toate acestea, 2022 cu siguranță nu este un an atât de înfiorător precum 2020, dar Saturn tot acolo e, tot vă ține, tot vă necăjește. S-ar putea ca de multe ori partenerul să vă consume din energie. Însă nu vă lăsați, mergeți în zona dezvoltării voastre personale, studiați, învățați și pregătiți-vă pentru ce va urma din luna mai. 

Ce se întâmplă între 11 mai și 28 octombrie:

Din mai vorbim despre Jupiter, care între 11 mai și 28 octombrie va tranzita casa a 10-a. S-ar putea, în primul rând, să dați lovitura în carieră și să aveți oportunități la care nu v-ați fi gândit niciodată. În al doilea rând, în familie se întâmplă evenimente mai interesante. Jupiter în casa a 10-a vine cu nevoia de a oficializa, de a găsi un partener, de a vă căsători sau divorța.

Când intră Jupiter în acțiune între mai și octombrie ce nu funcționează rupem, lăsăm în urmă, dizolvăm!

Jupiter între mai și octombrie vine cu un sprijin profesional excelent! Mulți poate aveți curajul să ieșiți la pensie, mulți vă găsiți un loc de muncă, apar în viața voastră oameni care vă împing, care vă ajută sau care pur și simplu vă arată oportunități noi la locul de muncă.

Sunteți mult mai curajoși, mult mai îndrăzneți, valul vă duce în față și vă arată, atenție, între mai și octombrie, ce puteți avea în anul 2023, mai ales profesional", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Rac.

Găsiți aici horoscopul pentru toate zodiile, previziunile complete pentru anul 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel