Oportunități financiare pentru Taur și Capricorn. Cheltuieli pentru Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop financiar. Finalul anului aduce evenimente astrologice marcante din punct de vedere financiar. 

Până pe 26 mai 2024, Jupiter(planeta expansiunii) tranzitează Taurul(semnul resurselor). Chiar dacă Jupiter este retrograd până pe 30 decembrie, nu putem să ignorăm nevoia de evoluție pe plan financiar. 

Din acest motiv, suntem încurajați să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Chiar dacă putem să avem ca bază principală stabilitatea. Dar reține și asta: cine nu investește, nu câștigă!

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Zodiile de pământ vor avea multe oportunități, dar și unele riscuri. 

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter, cunoscut ca Marele Benefic, te va fi alături pe tot parcursul anului! Veți primi susținere pentru a începe proiecte noi, pentru a găsi o nouă oportunitate de carieră și pentru a transforma o pasiune într-o sursă de venit. Cu alte cuvinte, prosperitatea va fi cea care va aduce rezultate financiare. De asemenea, acesta este un moment propice pentru educație și dezvoltare personală. Jupiter este faimos pentru oportunitățile pe care le oferă. Cu toate acestea, amintește-ți că Universul oferă, dar depinde de tine să profiți de aceste oportunități. Deci, evită lenea și acționează!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

După retrogradarea lui Venus din timpul verii, probabil că ai învățat numeroase lecții din punct de vedere financiar. Dar chiar și așa, în această perioadă, tot s-ar putea să te confrunți cu pierderi financiare, tentații puternice și o tendință spre cheltuieli excesive și inutile. De fapt, există riscul să încerci să compensezi un gol emoțional achiziționând lucruri materiale. Venus iese pe 8 noiembrie din casa a doua a banilor. Încearcă să nu te implici în relații în care tu să fii cel care suferă din punct de vedere financiar. De asemenea, o călătorie sau o discuție cu o persoană mai experimentată ar putea să-ți schimbe perspectiva asupra banilor într-un mod neașteptat.

Citește și Horoscop BANI pentru Berbec, Leu și Săgetător

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter se află în casa a cincea a horoscopului tău până la finalul anului. Ai grijă ce îți dorești, deoarece s-ar putea să-ți vezi dorințele împlinite! Conform configurației astrelor, este un an favorabil pentru a te pune pe primul loc și pentru a investi în propriul bine. Dacă ai planuri în acest sens, banii vor veni. Cu cât ești mai fericit în 2023, cu cât înveți să vezi partea plină a paharului, cu atât conturile tale vor fi mai consistente. Așadar, succesul tău financiar depinde în mare măsură de tine, nu de ceilalți. Totuși, ai grijă să îți golești buzunarele doar pentru a impresiona pe cineva.

Îți recomandăm și Horoscopul NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel