Oportunități rare pentru o zodie până anul viitor. Cine sunt nativii norocoși?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Una din zodii se va bucura de mari șanse timp de aproximativ un an!

Mai este o lună importantă din punct de vedere astrologic! Mai ales pentru că Jupiter sau Marele Benefic, va schimba semnul. De pe 16 mai, o să treacă din Berbec, în semnul pragmatic al Taurului, unde va poposi pentru aproximativ un an. 

Deci, bucuriile noastre vor veni din zone diferite de până acum. Să nu uităm că Jupiter este cel care ne dă șanse, oportunități, creștere, principii și încredere. Tranzitul sau ne aduce bucurii dacă suntem dispuși să învățăm ceva nou și să ne depășim condiția.

Nativii care au marcaj fix în harta natală vor fi cei mai avantajați de tranzitul lui Jupiter în Taur.

Previziuni pentruTaur/Ascendent în Taur

Jupiter intră în semnul tău, așa că meriți să te bucuri! Deoarece nu te va mai vizita până în 2023. Din mai pentru încă un an, ai parte de oportunități cum rar ți-a fost dat să vezi. Acestea se pot manifesta pe mai multe ramuri.

De exemplu, Jupiter te susține dacă vrei să părăsești un loc sau o relație în care nu te mai simți confortabil. Îți oferă sprijin să începi ceva nou, să prinzi curaj și să faci un pas în față. Poți profita de acest tranzit indiferent de vârstă! Ai nevoie să trăiești la maximum și să te bucuri.

Nevoia ta de stabilitate este binecunoscută, dar nu trebuie doar să stai și să aștepți. Dacă Jupiter vine în semnul tău și te prinde fără chef, îți va aduce și mai multă leneveală. Așa că ești îndemnat să ai ambiție, ca să o poți potența. Practic, Jupiter o să îți ofere și mai multe fapte bune și o să ai ce învăța. 

Părerea astrologului Veerle Debruyne despre nativii Taur/tranzitul lui Jupiter în Taur

„Nu pot să spun decât Wow! Acest tranzit este nemaipomenit pentru tine, din punctul de vedere al oportunităților care îți pot apărea în cale. Cel mai probabil, te-ai confruntat cu multe probleme, dar tranzitul lui Jupiter în semnul tău îți poate schimba viața.

Vine momentul să faci schimbări mari, să faci ceva pentru tine și să te pui în evidență. Pentru că îl vei avea pe Jupiter în prima casă, mulți nativi pot să învețe, să înceapă cursuri noi, o facultate, sunt chiar încurajați. Fiindcă Jupiter are legătură cu extinderea orizonturilor. 

S-ar putea ca unii dintre nativii Taur să fie nevoiți să călătorească în interes de serviciu. Încearcă să înveți din orice experiență, te poate îmbogăți. 

Pentru că vorbim despre semnul Taurului, te poți învârți și în zona de frumusețe, bani, finanțe. Jupiter îți permite să crești, să te dezvolți. Și mai ales, îți oferă o perspectiva mai optimistă asupra vieții.

Vei găsi scop și bucurie în propria persoană, nu vei mai depinde de fericirea altora și de opiniile lor. De fapt, Jupiter în semnul tău te face să strigi în gura mare: "Eu sunt important!". Te face să îți cunoști mai bine valoarea. Dacă ești un nativ singur, va fi o perioadă minunată să găsești pe cineva, fiindcă atragi oameni în viața ta.

Vei simți nevoia să investești mai mult în tine și mai puțin în cei din jur. Bucură-te de acest tranzit care îți aduce energie preț de un an!”

Sursă de inspirație: Canalul de YouTube al astrologului Veerle Debruyne

Poate vrei să citești și: TREI zodii afectate de Mercur retrograd în Taur. Ce trebuie să știe și ce e de făcut?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel