TREI zodii afectate de Mercur retrograd în Taur. Ce trebuie să știe și ce e de făcut?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Pe 21 aprilie, Mercur a retrogradat în semnul Taurului. Iată ce le așteaptă pe următoarele trei zodii!

Retrogradarea lui Mercur retrograd în Taur va dura de pe 21 aprilie până pe 15 mai. Însă efectele se extind până la 11 iunie. Avem destul timp să luăm în calcul acest tranzit astrologic, care vrea de la noi să fim mai selectivi, să ne bazăm mai mult pe ceea ce avem, să fim siguri și să reușim să reparăm greșelile făcute până acum.

Este clar că nu vine să ne aducă pedepse. Dar ne oferă un răgaz necesar că să putem construi ceva solid. Să renunțăm la superficialitate. Tot Mercur retrograd reușește să ne dea o lecție esențială. Suntem umani și nu avem cum să controlăm totul. Va trebui, fie că ne place sau nu ne place, să avem mai multă răbdare.

Nu în ultimul rând, Mercur retrograd în Taur este precum un sol al tranzitului lui Jupiter care va intra tot în semnul Taurului, pe 16 mai.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În acest semn, Mercur va retrograda în Casa a 12-a. Această casă este foarte interesantă, pentru că include agende ascunse și inamici secreţi, dar și secrete, mistere, subconștient. Este un loc în care ies la iveală lucruri nevăzute.

Să nu uităm că Mercur este planeta guvernatoare a acestui semn de aer. Iar acest lucru nu este de neglijat, fiindcă orice va face Mercur, vei face și tu. Așadar, trebuie să te gândești la timpul pe care vrei să îl petreci de unul singur. Poate că ai nevoie de mai mult timp pentru tine sau chiar de un mic colțișor în care să te izolezi, fie și la tine acasă.

Cert este că o să te cam enerveze acest Mercur retrograd în Casa a 12-a. Pentru că vorbește despre subconștient, despre toate temerile tale. Ai grijă la secrete, la vicii, la ceea ce spui și la cum reacționezi. Pentru că cel mai probabil, vei dramatiza totul.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Și în acest caz, Mercur este guvernatorul tău, care a retrogradat în Casa a 9-a (aventuri, călătorii, studii, religie, spiritualitate, filosofie). Îți poți reorganiza gândurile, credințele, viziunea asupra lumii. Totuși, apar probleme când vine vorba de călătorii.

Pentru că Mercur retrograd reușește să îți dea peste cap zboruri, drumuri, cazări, acte. Apar dificultăți serioase și în privința actelor. Sau survin anumite întârzieri, în special dacă alegi să călătorești undeva cu mașina. Va fi, totuși, o perioadă bună dacă te pregătești pentru examene. Ai multă răbdare în intervalul lui Mercur retrograd, pentru că nimic nu îți va ieși din prima, mai ales în aceste sectoare vizate.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur este retrograd în Casa a 6-a. Aceasta este o casă a muncii, a evenimentelor de la serviciu, sau a relației cu colegii. Are legătură și cu viața de zi cu zi, rutina, stilul de viață mai precis, și implicit, cu sănătatea. 

Putem zice că nu te vei înțelege prea grozav cu cei de la muncă. Ori nu se țin colegii de cuvânt cu ceea ce îți promit, ori există o comunicare deficitară între voi. Apare mult stres în zona relației cu ei, dar și chestiuni neașteptate, care îți aduc stres și senzații de panică.

Totodată, retrogradarea lui Mercur în Casa a 6-a te obligă să ai mai multă grijă și în domeniul sănătății. Ocupă-te de analize și vezi cum te simți. Ar fi recomandat să ceri mereu o a doua opinie când vine vorba despre diagnostice.

Sursă de informare: Canalul de Youtube al astrologului Cam White

Te-ar putea interesa și: O zodie de foc primește avertizări de la astre în aceste zile: "Nu te autosabota!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel