OPT semne că cineva s-a îndrăgostit de tine. Limbajul corpului spune TOT

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

În această perioadă cu patru planete în semnul Peștilor, s-ar putea să fim cu capul în nori și să nu ne dăm seama că cineva din jurul nostru este atras de noi și involuntar ne trimite semnale, totodată ar putea fi semnale care să ne facă să aflăm că noi suntem atrași de cineva, deși nu recunoaștem. Să nu uităm că Venus este în Pești și face ca iubirea să aibă valențe magice și iz al infinitului. Să ne bucurăm de dragoste și să observăm dacă cineva face în felul său primul pas către noi. 

E important să ne dăm seama că la început atracția apare la un micro-nivel, arătând doar câteva semne aproape imperceptibile unui ochi neexperimentat, însă trebuie să știm că oamenii care sunt atrași de noi trimit involuntar o serie de semnale în direcția noastră. 

Afli mai jos cum să interpretezi limbajul corpului și care sunt cele opt semne că cineva s-a îndrăgostit de tine sau cel puțin este foarte atras de tine:

Dacă vrei să știi cum stai cu dragostea luna aceasta având în vedere că le avem atât pe Marte cât și pe Venus în Pești poți intra să citești mai multe chiar aici.

Nu uita să îți folosești și intuiția atunci când vezi toate semnalele trimise!

1. Comportament „în oglindă”

Persoana care te place îți va imita comportamentul și vei observa că s-ar putea să facă exact aceleași gesturi pe care le faci și tu. Unii fac asta pur și simplu fără să-și dea seama. Expresiile feței lor sunt similare expresiei feței tale, iar chestia asta poate fi observată cu ușurință și de către cei din jur. Tocmai de aceea cuplurile ajung să se poarte într-un mod asemănător și să acționeze aproape la fel după o anumită perioadă de relație. 

2. Flirtul fizic. Atingerile

O persoană care s-a îndrăgostit de tine sau care este atrasă de tine își va arăta interesul atingându-te din greșeală. O îmbrățișare nevinovată, o șuviță de păr, o mică atingere încurajatoare. Vezi dacă face asta cu toată lumea sau doar cu tine. 

3. Felul în care își aliniază corpul cu al tău

În momentul în care o persoană încearcă să se poziționeze mereu în fața ta, aliniindu-și mereu corpul cu al tău, creează cumva o lume pentru voi doar, separându-vă de restul grupului. Uneori o face involuntar, prin corpul său transmite că ar vrea să fie mai aproape de tine. 

4. Limbajul deschis al corpului

O persoană care are o postură dreaptă a spatelui, care stă cu brațele deschise, este o persoană care lasă senzația că este disponibilă, este gata să primească oameni în jurul său. 

5. Mișcări ale sprâncenelor

Aceste micro-expresii ale sprâncenelor trădează numeroase emoții. Când cineva ridică sprâncenele poate să arate că este mirat, însă în același timp își exprimă sincer emoția și bucuria. Dacă un străin te place atunci când trece pe lângă tine pe stradă, nu întoarce neapărat capul după tine, ci mai degrabă ridică din sprâncene pentru a arăta că este plăcut surprins de ceea ce vede. Pe de altă parte, când cineva nu se bucură să te vadă micșorează ochii, iar sprâncenele se duc în jos. 

6. Schimbări ale tonalității vocii

Ți-ai observat cumva prietenii cum își schimbă vocea când intră în cameră persoana de care sunt îndrăgostiți? Fără să îți dai seama faci același lucru când ești în preajma persoanei de care ești atras.

7. Înclinări ale corpului 

Persoana care te place va avea tendința să își încline corpul în direcția ta. Îi va fi greu să păstreze distanța.

8. Capul în nori

Cei care te plac sau s-au îndrăgostit chiar sunt aiuriți, distrași, cu capul în nori. Le scapă lucrurile din mână pentru că întreaga lor atenție este acaparată de tine. 

sursă articol: canalul de YouTube psy2go

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel