Cu Venus și Marte în Pești - Horoscopul DRAGOSTEI între 15 aprilie și 2 mai pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Având în semnul Peștilor atât pe Venus, Micul Benefic, cât și pe Marte, Micul Malefic, te întrebi ce poate să iasă din asta în ceea ce privește dragostea. Ei bine, ar trebui să fii atent pentru că este o perioadă destul de înșelătoare și iluzorie, însă asta nu înseamnă că nu îți poți găsi marea dragoste sau că nu poți iubi la intensitate maximă, din contră! Citește mai jos previziunile și recomandările astrologului Daniela Simulescu cu privire la ceea ce căutăm noi toți într-un fel sau altul: IUBIREA!

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Arată modul în care exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași și de propria noastră atracție pe care o exercităm asupra celorlalți. Practic, semnul lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste. 

Marte este planeta care guvernează modul în care îţi desfășori activitatea și ce anume te motivează cu adevărat. Putem spune că Marte îți oferă indicații despre tipul de combustibil care te pune în mișcare. Aceste cunoștințe te pot ajuta să îţi sporeşti energia și să îţi ușureze viața. 

Semnul Peștilor este cel al iubirii necondiționate, al viselor/visurilor, al spiritualității, sacrificiului, dependențelor, înstrăinării, abandonului, imaginației, confuziei, sensibilității, misterelor, al evadării. 

Avem în această perioadă, de fapt, patru planete în semnul Peștilor, adică un stellium - după cum explică astrologul Daniela Simulescu despre abandonarea luptelor inutile cu stellium în Pești aici.
Simțim nevoie să renunțăm și să ne vindecăm, deci este o perioadă excelentă pentru a lăsa în urmă iubirile toxice, relațiile care ne fac rău, relațiile în care simțim că ne sufocăm și nu putem evolua din cauză că ne țin pe loc.

Revenind la Venus și Marte în Pești până pe 2 mai, iată că avem șansa să iubim nelimitat, să fim mai aproape de ceilalți, să reconstruim, să dizolvăm și să lăsăm în urmă ce a fost toxic, dar mai ales să vindecăm și să ne vindecăm.

Avem șansa să ne întoarcem către noi înșine, să privim înăuntrul nostru și să ne redescoperim, acceptând tot ce a fost dificil, acceptând toate traumele prin care am trecut. Primul pas către vindecare este acceptarea, însă elementul-cheie al întregii luni și de ce nu, al întregii lumi este iubirea, iar iubirea nu poate să înceapă decât din interiorul nostru.

Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste. 

Marte în Pești ar putea acționa precum un „bisturiu al sufletului” care să ne ajute să mai retezăm ce nu ne face bine, să rupem, să distrugem ceva ce nu funcționează și să o luăm apoi de la capăt.

Dacă sunt traume nerezolvate – există o tendință spre escapism care se manifestă prin tot felul de vicii și despre asta vorbește și Marte în Pești, acest războinic spiritual care vrea să vindece lumea, dar nu ajunge până în adâncuri pentru că nu vede mai departe de suprafață.

Cu Marte în Pești vom dori să vedem ce e mai bun în orice, există riscul să ne lăsăm în voia universului și să intrăm din nou într-o altă relație toxică pe care chiar dacă o simțim și o trăim intens ne aduce din nou în ipostaza victimizării. Așteptăm ca celălalt să facă totul. 

Există și riscul de a ne lansa în relații în care să ne asumăm ipostaza de salvator, iar când cealaltă persoană pe care am scos-o din starea precară în care se afla își va reveni, s-ar putea să ne trezim iarăși singuri. 

Cuvinte-cheie în Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie & ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

iubiri din trecut, amintiri

Taur / Ascendent în Taur

vizibilitate, laude, magnetism

Gemeni / Ascendent în Gemeni

popularitate, centrul atenției, relații mai bune cu femeile

Rac / Ascendent în Rac

călătorii emoționale, detașare, independență

Leu / Ascendent în Leu

pasiune, intensitate, mister

Fecioară / Ascendent în Fecioară

iertare, vindecare, schimbare

Balanță / Ascendent în Balanță

noi începuturi

Scorpion / Ascendent în Scorpion

provocări, copilărie

Săgetător / Ascendent în Săgetător

împăcare, emoții

Capricorn / Ascendent în Capricorn

compasiune, comunicare, perspective noi

Vărsător / Ascendent în Vărsător 

generozitate, cheltuieli

Pești / Ascendent în Pești

bucurie, flirt, fluturi în stomac

Citește aici mai multe despre beneficiile lui Venus în Pești

și descoperă aici la ce să fii atent când vine vorba despre tranzitul lui Marte în Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel