Părerea unui astrolog internațional despre tranzitul lui MARTE ÎN SĂGETĂTOR din 2023

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pexels.com
Pexels.com

Află interpretările internaționale despre tranzitul lui Marte în Săgetător.

Tranzitul lui Marte în Săgetător începe de pe 24 noiembrie 2023 și ține până pe 4 ianuarie 2024. Conform astrologului internațional, Lori Lothian, acest tranzit aduce flexibilitate, adaptabilitate și dorința de a te lăsa purtat de val. Marte tranzitează un semn mutabil.

În această perioadă este în regulă să-ți schimbi opiniile sau direcțiile deoarece Marte este dispus să se adapteze. Pentru următoarele șase săptămâni, astrologul internațional ne spune că este o perioadă bună în a ne hotărî ce acțiuni vrem să facem, ce decizii dorim să luăm și să decidem unde vrem să ne redirecționăm energia și puterea.

Totodată, ne avertizează că este posibil să ne răzgândim de câteva ori. Însă, asta nu va fi un lucru rău deoarece vom învăța să fim flexibili în legătură cu obiectivele pe care dorim să le atingem.

Lori Lothian mai precizează că vom trăi experiențe diferite în timpul tranzitului. Marte o să aducă mult entuziasm, inspirație, speranță, dar și câteva griji. Arhetipul Săgetătorului țintește adevărul și aventura. Energia planetei care tranzitează acest semn este deja în aventură.

Acest tranzit va avea o energie intensă în zilele de 24, 25, 26 noiembrie. Intensitatea se datorează completării careului lui Marte cu Saturn. Este careul final al unei conjuncții.

Astrologul mai precizează avem de-a face cu o energie a unei linii de sosire. Marte se simte foarte bine în Săgetător, dar este o planetă care călătorește. 

Îți recomandăm și Părerea unui astrolog internațional despre tranzitul lui MARTE ÎN SĂGETĂTOR din 2023Marte în Săgetător: O îmbinare între dorința pentru pace și propriile interese - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel