Paris Hilton i-a spus 'Da' lui Carter Reum / Video

astrosens Team | Dată: 12 noi, 18:28 | Categorie: Monden
Paris Hilton i-a spus 'Da' lui Carter Reum / Captură Video E! News YouTube
Paris Hilton i-a spus 'Da' lui Carter Reum / Captură Video E! News YouTube

Paris Hilton s-a căsătorit, joi, cu iubitul său Carter Reum în grădina reşedinţa familiei Hilton din Bel-Air (Los Angeles) care i-a aparţinut bunicului său, Barron Hilton, relatează vineri EFE. 

La vârsta de 40 de ani şi după trei tentative eşuate, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum purtând o rochie semnată de casa Oscar de la Renta, potrivit imaginilor postate pe contul său de Instagram.

10 rochii pregătite pentru nuntă

În prima imagine, care prezintă prima dintre cele 10 rochii pe care le-a pregătit cu ocazia acestui eveniment, ea poartă o rochie de mireasă de un alb imaculat din tul şi dantelă, cu mâneci lungi şi guler perkins, şi un voal lung unduind pe umeri.

VIDEO:

Nuntă de 3 zile la rând. 'Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru'

'Atunci când îţi găseşti sufletul pereche, nu numai că ştii, dar şi simţi acest lucru', a scris Paris pe Instagram. Evenimentul se va sărbători timp de trei zile la rând, având ca invitaţi membri ai familiei, dar şi prieteni apropiaţi precum actriţa Emma Roberts, cântăreţele Paula Abdul şi Bebe Rexha, alături de Evan Ross şi Ashlee Simpson-Ross, printre alţii.

Paris Hilton, prima 'influencer' din lume

Nunta are loc la nouă zile după ce Reum i-a cerut mână în timpul unei călătorii, cu prilejul zilei de naştere a lui Paris Paris Hilton, care se poate lăuda cu titlul de prima 'influencer' din lume.

Hilton şi Reum se cunosc de peste 15 ani, dar au început o relaţie sentimentală când au sărbătorit împreună Thanksgiving Day în 2019.

Paris Hilton, în România. Bagaje de 200 de kilograme pentru o singură zi

Celebra artistă internațională, Paris Hilton, a susținut un spectacol de zile mari în România, acum 3 ani, într-un club din Capitală. Venită doar pentru o singură zi în România, moștenitoarea imperiului Hilton și-a adus bagaje de 200 de kilograme. 

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play