PATRU zodii afectate de Eclipsa de Lună în Balanță de pe 25 martie. La ce trebuie să fie atente?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Eclipsa de Lună de pe 25 martie aduce momente importante pentru patru nativi. Iată mesajele astrelor pentru aceștia!

Pe 25 martie, avem o Lună Plină și prima Eclipsă de Lună a anului 2024. Acestea vor fi în semnul Balanței, care vorbește despre armonie și echilibru. Dar cu Soarele în Berbec, va fi vorba și despre impulsivitate, grabă.

O Lună Plină se petrece atunci când  Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele reprezintă energia conștientă, iar Luna pe cea inconștientă.
Când cei doi aștri foarte importanți se află în opoziție, vorbim despre un apogeu, o finalizare. Luna Plină și Eclipsa sunt pe semne cardinale, care reprezintă acțiunea.

Soarele în Berbec își dorește prospețime, noutate, curaj și încredere. Luna în Balanță cere echilibru, armonie, evitare și ca lucrurile să nu fie agitate. Arhetipul Berbecului țintește spre a fi primul, iar Arhetipul Balanței să armonizeze.

Cei mi afectați vor fi nativii cu marcaj cardinal în astrograma natală (Soare, Luna, Venus, Marte, Ascendent): Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Candace O’Neal, astrolog internațional, ne transmite previziunile sale pentru zodiile cele mai afectate. Poți vedea părerea sa completă AICI.

Iată ce ne spune!

Berbec/Ascendent în Berbec

Vei trage finaluri și concluzii importante în relații. Pot apărea lucruri pe care nu le-ai anticipat în legătură cu relațiile. Analizezi mult trecutul, în special poate fi vorba despre cineva care te-a rănit.  Totodată, unele colaborări pe care le ai pot înceta. Eclipsa ar putea aduce schimbări sau începuturi noi în relațiile tale, atât personale, cât și profesionale. Este un moment bun în pentru a petrece timp alături de partener. Dacă simți că întâmpini dificultăți în legăturile pe care le ai, trebuie să te gândești dacă continui drumul cu acea persoană sau nu. Alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este starea ta emoțională. Să te retragi puțin și să meditezi este benefic în timpul acestei Eclipse.

Lună Plină/Eclipsă de Lună în Balanță pe 25 martie: În căutarea echilibrului dintre impulsivitate și armonie

Rac/Ascendent în Rac

Va fi un accent major pentru tine în ceea ce privește casa și familia. Eclipsa ar putea aduce schimbări sau evoluție în ceea ce privește dinamica ta de acasă sau familială. Mai poți decide să te muți sau să faci renovări. Mutarea ar putea avea legătură cu o relație. De asemenea, este important să te sfătuiești cu familia în privința planurilor tale. Din punct de vedere profesional, ți-ai putea dori mai multă independență sau un nou început. Va exista și o finalitate, dar trebuie să te hotărăști dacă pui planul personal sau cel profesional pe primul loc.

Balanță/Ascendent în Balanță

Această Eclipsă este în semnul tău. Pot exista fluctuații în stările cu care te confrunți. Este momentul să nu mai fii indecis. Trebuie să-ți asculți cu adevărat emoțiile, pentru că ele încearcă să-ți spună ceva despre sănătatea ta, despre obiceiurile tale, despre rutina ta zilnică.  Recomandat este să fii deschis la o schimbare benefică ție, să ceri sprijin și să îți aloci timp necesar pentru a procesa tot ceea ce se întâmplă. Un program bine organizat te poate ajuta.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Eclipsa se concentrează pe obiectivele și reputația profesională, precum și pe relațiile pe care le ai cu ceilalți, cum ar fi șefii sau părinții. Este posibil să reapară întrebări legate de statutul tău în carieră. Acest moment poate aduce schimbări sau noi oportunități în viața ta profesională. Poate fi un moment să îți reevaluezi obiectivele pe termen lung și ambițiile. Poate îți dai seama că actualul serviciu nu mai este pentru tine sau că nu te simți susținut de către colegi.  Chiar dacă treci prin momente dificile, schimbările sunt benefice pe termen lung. Este important să fii sincer și să comunici deschis cu colegii dacă ai dificultăți la locul de muncă sau dacă simți că trebuie să faci schimbări majore în viața ta profesională sau personală.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel