PATRU zodii afectate de tranzitul lui Mercur în Pești. Un nativ se confruntă cu multă instabilitate în carieră!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Din data de 23 februarie, Mercur a intrat în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 10 martie. Pentru unii nativi ai zodiacului, acest tranzit aduce instabilitate și probleme. Despre cine este vorba?

Mercur în Pești aduce atât inspirație, cât și confuzie. Acest tranzit ne încurajează să fim creativi și să ne exprimăm imaginația prin povești. Totuși, aspectele negative ale lui Mercur în Pești ne pot face să cădem pradă înșelăciunii și să distorsionăm informațiile cu ușurință. De asemenea, suntem adesea influențați și ne simțim atrași de haos și dezordine.

Persoanele născute cu Mercur în Pești în astrograma lor natală pot fi surprinzător de logice. Obișnuiți cu haosul și confuzia, acești oameni își simplifică comunicarea, fiind direcți și pragmatici. Ei își propun să nu încurce planurile celorlalți.

Iată zodiile care resimt cel mai mult acest tranzit!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur în casa a 10-a se întâlnește cu Saturn și Neptun.  Acest tranzit îți aduce instabilitate profesională. Vei experimenta fluctuații în carieră. În unele momente reușești ceea ce îți propui, alteori nu. Este important să ții evidența tuturor lucrurilor. Ideal ar fi să notezi. Atunci când ți se cere să faci ceva, solicită dovada, pentru că vei fi tras la răspundere în viitor.

Interacțiunile cu superiorii vor fi complicate, iar confuzia va fi prezentă. Deși unele aspecte se vor desfășura conform promisiunilor, pot apărea situații neprevăzute. Fii atent la relațiile cu autoritățile și instituțiile importante, în special în privința impozitelor și datoriilor.

Dacă te gândești să faci schimbări în carieră, ar fi înțelept să aștepți momentul potrivit și să nu te grăbești.

Tranzitul care aduce multe SCHIMBĂRI pentru nativii Berbec, Taur și Leu

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, tranzitează casa a 7-a. Pe data de 8 martie, se întâlnește cu Saturn. Este un moment favorabil pentru a întâlni oameni noi, în special dacă ești singur. Totuși, nu trebuie să te grăbești. Este important să interacționezi și să descoperi înainte de a lua decizii.

Dacă ești implicat într-o relație care a avut probleme în ultimul timp, apropierea lui Mercur de Saturn ar putea ajuta la găsirea unei soluții.

Există și varianta ca totul să meargă bine în relația ta. Această perioadă este potrivită pentru a te cunoaște mai bine cu partenerul și pentru a descoperi aspecte noi unul despre celălalt.

Ruxandra Gheordunescu, astrolog internațional: O zodie face un angajament pe termen lung în luna martie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur este în casa a 4-a. De anul trecut, în această casă a intrat Saturn, iar de atunci s-ar putea să te confrunți cu probleme legate de casă, terenuri, rude bolnave sau situații familiale. Mercur vine acum și te îndeamnă să nu mai tratezi aceste aspecte superficial și să comunici. Este important să te eliberezi de emoțiile negative și să împărtășești ceea ce simți cu cineva. Ai ocazia să rezolvi problemele din familie.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur este în semnul tău. Vei avea idei și o să comunici mai bine. În plus, încrederea ta va crește, iar inspirația va fi de partea ta. O să îmbini partea de inspirație cu cea rațională.

Totuși, există riscul să simți că ai mereu dreptate, că știi totul și că nu ești ascultat. S-ar putea să fii mai pasionat de teorie decât de practică. Nu uita că teoria singură nu este suficientă. Este important să aplici și să pui în practică ceea ce ai învățat. De asemenea, este esențial să verifici informațiile înainte de a lua o decizie.

Încearcă mereu să găsești aspectele practice ale informațiilor pe care le obții.

Poate te interesează și Horoscop chinezesc MARTIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel