PATRU zodii au parte de beneficii, dar și de atenționări. Pentru o zodie, urmează o perioadă SENZAȚIONALĂ

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce mesaje au astrele pentru următoarele zodii?

Din fericire, avem în față o săptămână plină de evenimente! Și una care va avea un cuvânt greu de spus în ceea ce privește scena astrologică a anului 2023. 

Prima veste bună este aceea că Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Taurului pe 15 mai. Dar atenție că până pe 11 iunie, când va păși în Gemeni, ne vom confrunta în continuare cu unele încurcături.

De azi, Jupiter este în semnul Taurului.  Până în mai 2025, vom fi preocupați de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața tuturor. Cu Jupiter în acest semn de pământ, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

Rac/Ascendent în Rac

Ai două tranzite importante în această săptămână, de care trebuie să ții cont. În primul rând, Marte o să intre în Casa a 2-a, deci iese din semnul tău, lucru care te-a agitat destul de mult. Însă ți-a oferit și destul de mult curaj în ultimele două luni, trebuie să recunoaștem.

Iar Jupiter va intra, începând de azi, 16 mai, în Casa a 11-a. Știi ce se întâmplă? Atât Casa a 11-a, cât și Casa a 2-a, au o componentă legată de partea financiară. În consecință, pentru următoarele două luni, o să fii tentat să cheltui mulți bani. Iar astrologul îți recomandă să ceri mai multe sfaturi, să îi întrebi și pe alții, să nu te grăbești.

Fiindcă îl ai și pe Venus în semnul tău, iar toată această configurație a astrelor predispune la o încredere mult prea oarbă în ceva. Așa că ai grijă, mai ales din punct de vedere financiar.

Cu Jupiter în Casa a 11-a, ar fi bine să înveți să faci următorul pas. Dacă ai început un loc de muncă sau te-ai implicat în noi activități profesionale, ai face bine să îmbunătățești aceste zone și să le aduci un strop de noutate. 

Urmează o perioadă potrivită pentru a merge la evenimente, pentru a călători și a cunoaște oameni noi. De altfel, ar fi bine să îți faci un alt anturaj.

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Jupiter intră în Casa a 8-a de azi! La nivel teoretic, asta ar însemna că îți cresc veniturile. Însă, la fel de adevărat este că Jupiter îți poate crește aceste venituri și din moșteniri, dintr-un partaj sau dintr-o negociere. Iar acei bani vin tocmai pentru că ai pe undeva niște goluri de acoperit.

Cu Jupiter în Casa a 8-a, partea spirituală sau ezoterică te va interesa din ce în ce mai mult. Totodată, trebuie să mai ai grijă și la procesul de vindecare interioară. Poți să mergi la un psiholog, la un duhovnic, sau la orice specialist care să te ajute.

Odată cu acest tranzit, trebuie să ai grijă și la secrete. Dacă ții un secret atât de mult, să nu fie aflat sau să nu încerci să investighezi secretele celorlalți. Poți să ai și tendințe manipulatoare sau pierzi controlul repede.

Jupiter în Casa a 8-a are și părți bune, dar și altele neplăcute. Deci și resurse, dar și vulnerabilități. Totodată, dacă ai probleme în intimitate, acum este momentul să le discuți, pentru că se pot rezolva. 

Marte iese din Rac din Casă a 10-a și intră în Casă a 11-a. Oarecum, va îmbunătăți și relația cu partenerul, dar îți oferă și mai mult curaj în planurile de viitor.

Ai mai multă grijă și la cheltuieli, dar și la datorii.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vine o perioadă foarte bună pentru tine! Putem vorbi despre descoperire! Urmează o etapă în care merită să înveți și să descoperi bucuria. De exemplu, să râzi cu gura până la urechi la un film! Uită-te la desene animate, ascultă muzica ce îți face inima să tresalte, mergi la un eveniment, înscrie-te la un curs de dans. 

De fapt, când Jupiter intră în Casa a 5-a, deci de astăzi, îți aduce pe tavă modalități care să te învețe să fii fericit. Sau poate că știi deja. În orice caz, acest tranzit este menit să te oblige către puțină auto indulgență, din toate punctele de vedere.

Ce trebuie de fapt, să faci? Să guști mai mult din viață! Să primești cu brațele deschise tot ceea ce îți poate oferi ea mai bun. De asemenea, Jupiter în Casa a 5-a include și iubirea și acea parte de flirt. Pot apărea relații bazate pe aventură, pe fluturi în stomac, pe joacă, pe competiție.

Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să îți permiți să trăiești. Jupiter în Casa a 5-a își mai dorește și copii, așa că este un tranzit bun pentru aceia care vor să aibă un micuț. Oricum, vrea să creezi ceva. 

Te bucuri de multă senzualitate, bucurie și romantism, așa că nu lăsa acest tranzit să treacă oricum. 

Marte o să între în Casa a 8-a, așa că astrologul îți recomandă să te retragi din anumite investiții. Și Jupiter în Casa a 5-a are o componentă financiară puternică. În cazul în care ai primit bani de la familie, poate ii investești în ceva. Dar Marte în Casa a 8-a te roagă să ai grijă unde te arunci.

Pești/Ascendent în Pești

E rost de învățat la tine! Jupiter, guvernatorul tău, se mută în Casa a 3-a de la 16 mai, iar Saturn se află în Casa I. Deci, vreme de un an, trebuie să înveți ceva nou, orice vârstă ai avea. Nu ai nicio scuză! Merită să pui accent pe lucruri cât mai practice, fie că înveți să croșetezi sau să gătești ceva nemaipomenit.

Casa a 3-a are legătură cu chestiunile practice, precum meșteritul, croșetatul, ceva ce implică munca mâinilor. Ești încurajat și să te plimbi, dar și să cunoști oameni noi și să fii mai deschis.

Să nu îți fie teamă de oameni, pentru că asta s-ar putea să îți inspire Saturn în prima casă. Dar Jupiter în Casa a 3-a te îndeamnă să vorbești, să comunici, să te promovezi.

Marte o să intre în Casa a 6-a, iar la serviciu pot să apară unele situații conflictuale. Ești tot timpul contra cronometru. Așa că ai grijă, să nu ai probleme de sănătate din cauza oboselii exagerate. Pune-te mai mult pe primul loc, fiindcă o să îți facă bine.

Vezi și: Furie și neputință pentru patru zodii până pe 20 mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel