PATRU zodii care nu știu să își exprime sentimentele. Cum își arată acești nativi iubirea?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Emoțiile, în timp ce sunt o oglindă a modului în care ne simțim intern, sunt și adevăruri dureroase pe care ne este greu să ni le spunem nouă înșine. 

Sentimentele noastre adesea ne familiarizează cu tulburările emoționale interioare nevindecate și cu emoțiile ascunse de care fugim. Unii oameni, când se confruntă cu revelații interioare, ajung la o realizare profundă despre ei înșiși, în timp ce alții pur și simplu nu pot să-și confrunte emoțiile, din frica respingerii, trădării, necunoscutului și a posibilităților și destinului infinite care îi sperie și îi împiedică să ajungă la o înțelegere a propriei lor adevăruri.

Iată patru semne zodiacale care, chiar și după ce se îndrăgostesc profund, nu își vor accepta sentimentele.

Vărsătorii se tem să-și arate partea vulnerabilă oricui, chiar și persoanei pe care o iubesc. Ei consideră acest lucru un semn de slăbiciune, deoarece cred că exprimarea emoțiilor lor înseamnă practic să dea puterea cuiva de a-i răni. De aceea, ei au mereu garda sus și îndoieli asupra intențiilor celorlalți și își pun mereu la îndoială propriile sentimente, adăugând un strat de duritate care îi poate opri să-și dezvăluie partea lor emoțională. De asemenea, sunt un semn zodiacal care consideră că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și simulează acest lucru în comportamentul lor. S-ar putea să nu fie cei care țin un panou care spune „Te iubesc", dar îți vor arăta cât de mult însemni pentru ei prin acțiunile lor. Chiar dacă ar putea părea puțin distanți, deoarece nu își exprimă bine emoțiile, să știi că le pasă în interior.

Scorpionii sunt ființe misterioase cu o aură suspicioasă care îi face să pară secretoși, deși nu își doresc acest lucru. Ei iubesc ideea de a fi îndrăgostiți, dar se tem de a fi răniți și de a trece prin suferință. Ei își păzesc emoțiile cu exteriorul lor misterios care nu oferă niciun indiciu cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat în inima lor. Acest lucru aduce probleme de încredere în relațiile lor, deoarece partenerii lor se simt mereu neinformați, aproape ca și cum Scorpionul ar ascunde ceva. Scorpionii nu prind trenul iubirii imediat, ci preferă să ia lucrurile încet și sigur, incorporând multă analiză și planificare pentru a-și asigura viitorul. Ei nu au încredere în nimeni ușor și știu că trebuie să-și protejeze inima delicată pentru a nu lăsa pe cineva să profite de vulnerabilitatea lor, motiv pentru care nu își expun ușor emoțiile interioare pentru nimeni.

CINCI exemple de conversații profunde pentru a face pe cineva să se deschidă. Evită discuțiile plictisitoare!

Fecioara, perfecționista, știe cum să-și păstreze emoțiile și sentimentele. Deși sunt ființe loiale care se tem ca inima lor să fie tratată cu brutalitate, incapacitatea lor de a se deschide cu privire la sentimentele lor adevărate creează spațiu pentru suspiciune și neîncredere în mintea partenerului lor. Dat fiind că această zodie este condusă de planeta comunicării clare, Mercur, este surprinzător că poate avea dificultăți în exprimarea emoțiilor sale. Precum Vărsătorul, această zodie crede în acțiuni emoționale și sincere în loc de declarații zgomotoase de exprimare a sentimentelor.

Taurii nu vor decât iubire și pentru că nu sunt mari vorbitori, nu își exprimă iubirea față de partenerul lor într-un mod care să îi facă să simtă că Taurul este cu adevărat interesat. Ei nu sunt buni la conversație și adesea nu sunt conștienți de impactul pe care cuvintele îl pot avea asupra relației lor. Ei vor să-și protejeze sentimentele mult decât orice și cred că arătându-și adevărata lor latură nefiltrată ar putea duce rănirea inimii lor.

Se adeveresc predicțiile Babei Vanga? O serie de evenimente din 2024 se potrivesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel