PATRU zodii obligate să se maturizeze în 2024

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Tranzitul lui Saturn în Pești va afecta toate cele patru semne mutabile. 

Saturn, planeta testelor și a maturizării, va rămâne în Pești pe întreaga durată a anului 2024. În perioada 29 iunie-15 noiembrie va fi retrograd. Deci, până la finalul lunii iunie, eforturile vor fi răsplătite și nu vor apărea multe întârzieri. Dar, în perioada retrogradării, s-ar putea să ne lovim de tot felul de blocaje. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În 2024, Fecioarele vor traversa din nou provocări relaționale, sub influența lui Saturn în casa a șaptea. Această poziție aduce tentația de a da vina pe alții, dar esența mesajului este introspecția și asumarea propriei responsabilități. Relația cu sine va influența direct calitatea relațiilor cu ceilalți, iar maturizarea pe plan emoțional va fi esențială.

Pești/Ascendent în Pești

2024 se anunță a fi un an de transformare și maturizare pentru nativii Pești, sub influența predominantă a lui Saturn, care rămâne în semnul lor până în 2026. Saturn îți aduce lecții valoroase, solicitând maturizare și responsabilitate. Deși este denumit adesea "Marele Malefic", Saturn poate fi, de fapt, un ghid care te îndrumă spre o viață autentică și plină de sens. Vei fi încurajat să depui efort în toate aspectele vieții tale, să te concentrezi pe ceea ce este autentic pentru tine și să eviți postura de victimă. Sănătatea nu trebuie neglijată în niciun fel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

O altă influență majoră este Saturn, care devine retrograd între 29 iunie și 15 noiembrie, punând accent pe responsabilitate și muncă. Acesta poate aduce provocări profesionale, fie de la șefi autoritari sau schimbări de carieră. Pentru cei aliniați cu vocația lor autentică, Saturn promite recunoaștere și recompense. Anul se încheie cu o altă retrogradare a lui Mercur, afectând casa relațiilor și provocând reevaluări serioase în domeniul amoros pentru Gemeni.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn în Casa a patra ar putea aduce responsabilități legate de familie sau locuință, cu potențialele obstacole în zona imobiliară. Definirea conceptului de "acasă" devine esențială. În toamnă, cu Pluto în Casa a doua, relația cu finanțele se schimbă semnificativ, sugerând o reevaluare a valorilor și a modului în care sunt gestionate resursele. Poate că te-ai mutat într-o casă nouă, dar ești nevoit să faci modificări care te seacă de energie. 

Numerologie 2024. Romeo Popescu oferă previziunile pentru fiecare cifră a destinului - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel