PATRU zodii vor primi un AJUTOR nesperat de la astre. "Ai mulți ași în mânecă, folosește-i!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Aceste PATRU zodii se pot bucura de aspecte favorabile în ultima parte a lunii. 

Ce le așteaptă pe următoarele zodii până la final de mai?

Taur/Ascendent în Taur

Cât ai așteptat asta!

În doar câteva zile, Jupiter o să intre în semnul tău. Din a doua parte a lunii mai, Mercur o să își oprească retrogradarea tot în semnul tău. Soarele se află tot acolo, ești sărbătoritul lunii încă. Deci, ce îți mai poți dori?

Astrologul are și câteva recomandări pentru tine. Este indicat să pleci din locurile sau situațiile în care nu te simți bine. Urmează o perioadă optimă să inițiezi ceva. Să prinzi curaj și să te arunci, fără să te gândești de o mie de ori înainte. Oricare ar fi vârsta sau etapa în care te afli în viață, ai prea multe aspecte pozitive ca să nu te bucuri.

Așadar, bucură-te la potențialul tău maxim și trăiește în plenitudine, astrele te încurajează foarte mult! Ocupă-te și de proiecte noi și părăsește falsa modestie, care nu trebuie să te caracterizeze până la final de lună.

Nevoia ta de siguranță este una extremă, dar nu trebuie să stai și să nu faci nicio acțiune concretă. Cu Jupiter în semnul tău, trebuie să profiți la maximum! Când Jupiter va vedea ambiție, o să îți ofere și mai multă. Te sprijină extraordinar.

Îți poate aduce multe beneficii acest tranzit, dar și oportunități și șanse. Însă, poate să te facă să crezi că ești mai mare decât ești de fapt. Prinde viteză și ai grijă la alimentație!

Leu/Ascendent în Leu

Putem spune că în marea majoritate a lunii vei fi într-o permanentă senzație de supraviețuire. Lucrurile se pot întâmpla, dar nu așa cum ai fi crezut tu. Dar, undeva în jurul datei de 16 mai, când Jupiter intră în Casa a 10-a, este posibil să începi să vezi altfel toată situația.

Până acum, cu Marte în Casa a 12-a, te-ai plâns, te-ai supărat și te-ai victimizat.

Odată cu venirea lui Jupiter, îți schimbi perspectiva. Și să nu uităm că pe 20 mai, Marte va intra în semnul tău!

După data de 20 mai, o să fii moț peste tot! Cu Marte în semnul tău și cu Jupiter în Casa a 10-a, deși te poți supăra sau enerva, ajungi într-un punct în care spui stop. În special din punct de vedere profesional.

Ai grijă și la sănătate! Poți să faci și mai mult sport pe final de mai, ca să îți consumi din furie și energie. De asemenea, încearcă să dormi și să te odihnești cât se poate de mult. 

Treci la fapte și nu ezita să preiei inițiativa. De pe data de 16 mai, timp de aproape 1 an, ai foarte multe oportunități pe plan profesional. 

Sfârșitul de lună îți va prii grozav, mai ales că există o mulțime de aspecte pozitive. O să ai mult potențial, fie pentru avansare, fie pentru o schimbare. Te poți gândi inclusiv să oficializezi relația în care ești, va fi o perioadă propice

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 16 mai, Jupiter intră în Casa a 7-a, a relațiilor. Dacă ești singur, timp de 1 an, o să ai șanse minunate să întâlnești pe cineva. Dacă ești deja într-o relație, poți dori să te muți cu partenerul, să faci  o investiție alături de acesta.

Te poți gândi să te căsătorești! Sau să pleci din țară ori să te întorci în țară. Te așteaptă luni grozave din punct de vedere relațional.

Vin niște aspecte nemaipomenite pentru tine în luna mai. Indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență sau de durata relației în care te afli.

Aproape un an, de acum încolo, prioritatea ta va fi partenerul sau relația în care te afli. Să nu uităm nici că Venus va retrograda în curând și o să agite apele, indiferent de statutul marital pe care îl ai.

Pe 20 mai, Marte, guvernatorul tău, intră în Casa a 10-a, a carierei. Da, ține-te bine, fiindcă din punct de vedere profesional, vara nu o să fie o vacanță relaxantă. Nu o să îți stea mintea la vacanță, dar o să ai niște ambiții uimitoare.

Cu Jupiter în Casa a 7-a și cu Marte în Casa  a 10-a, nimic nu îți stă în cale! Ai mulți ași în mânecă, în special pe sectorul profesional.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn, guvernatorul tău, este în Casa a 2-a, a banilor. Jupiter va intra în Casa a 4-a, pe data de 16 mai. Mulți dintre nativii Vărsător vor simți nevoia să se așeze la casa lor. Nu înseamnă neapărat schimbarea statutului marital, ci pur și simplu vor dori o casă.

Ai nevoie de un mediu, de un refugiu. S-ar putea ca de pe 16 mai încolo, să te muți, să îți găsești o altă chirie, să amenajezi altfel casa.

Cu Jupiter în Casa a 4-a, apar evenimente în cadrul familiei, multe pozitive, dar și unele care te pot supăra. Sau care îți pot aduce cheltuieli serioase. Va fi nevoie să te implici.

Pe 20 mai, Marte va intra în Casa a 7-a. Dacă ai deja probleme în relații, să știi că Marte nu o să-ți facă viața mai bună. S-ar putea ca partenerul să înceapă să aibă pretenții. Ești singur? Marte te poate ajuta să cunoști oameni, dar din motive mai superficiale.

În a doua parte a lunii, fii mai atent la zona relațională.

Citește și: O zodie de AER poate cunoaște schimbări drastice, pe multe planuri. Ce îi este recomandat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel