Pe 14 iunie, sărbătorim Noaptea Filmului. Ce vizionezi în această seară?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Wellness
Freepik.com
Freepik.com

Adună-te cu prietenii și familia, stinge luminile și cufundă-te în aventuri cinematografice pentru o seară de film de neuitat.

Indiferent dacă sunt pline de acțiune, romantice, cu tentă istorică sau pur și simplu amuzante, filmele aduc oamenii împreună. Filmele spun povești, evocă emoții și oferă conexiuni cu experiențe și locuri care altfel ar putea fi imposibil de accesat pentru mulți oameni.

Noaptea Filmului este aici pentru a ridica un pahar (sau un castron de popcorn) în cinstea distracției, aventurii, groazei și dramei pe care le poți găsi atunci când oamenii vizionează un film împreună!

Istoria Nopții Filmului

Istoria filmelor poate fi urmărită de mai bine de un secol, începând cu filmele mute și apoi cu cele vorbite. Abia la mijlocul secolului XX oamenii au început să poată viziona filme acasă, mai întâi pe rețelele de televiziune și apoi cu casetele video. Însă prima celebrare a acestei Nopți a Filmului a avut loc mult mai recent, în 2022.

Evenimentul a fost instituit prin eforturile jurnalistei și iubitoarei de filme Jennifer Borget, care conducea un blog și scrie recenzii de filme, alături de publicarea unui jurnal și ghid pentru noaptea de film. Scopul evenimentului a fost pur și simplu de a încuraja oamenii să se bucure de o seară de povești și divertisment cu familia și prietenii.

Cum să sărbătorești Noaptea Filmului

Aproape oricine poate participa și se poate bucura de distracția Nopții Filmului. Fie că mergi la cinematograf sau te uiți acasă, acesta este un moment minunat pentru a viziona câteva clasice sau pentru a descoperi un nou gen de filme.

Emoțiile reprimate ne îmbolnăvesc! Tu cum percepi simptomele subtile ale corpului?

Iată câteva idei pentru a începe!

Adună cele mai bune gustări pentru noaptea de film

Toată lumea știe că o seară de film fără gustări nu ar trebui să existe! Mergi la supermarket pentru a alege gustările preferate ale membrilor familiei sau prietenilor care se vor alătura. De la clasicele jeleuri la popcorn proaspăt cu unt, de la prăjituri de casă la chipsuri picante.

Bucură-te de o noapte de film

Adună familia, invită un prieten sau pur și simplu răsfață-te singur - doar tu și filmele tale! Oricum îți place să vizionezi filme și cu oricine îți place să le vizionezi, Noaptea Filmului este momentul să programezi un film de ficțiune, fantezie sau aventură. Cei care sunt deosebit de pasionați de filme ar putea să-și ia o zi liberă pentru a urmări în maraton câteva dintre poveștile lor preferate.

Există fantome? Un preot răspunde: Sunt demoni care încearcă să te păcălească

Lucrează la un jurnal de film

Vrei să păstrezi lucrurile organizate și să te asiguri că fiecare film primește atenția cuvenită? Sau, și mai bine, vrei să creezi un suvenir cu copiii despre toate cele mai bune filme pe care le-a văzut familia împreună? Noaptea Filmului este momentul potrivit pentru a lucra la un album sau jurnal care să cuprindă toate aventurile cinematografice preferate ale tuturor. Notează datele și titlurile filmelor, precum și impresiile, gândurile sau chiar desenele sentimentelor sau experiențelor evocate de fiecare film. Este un mod distractiv de a păstra o evidență a timpului petrecut împreună la filme cu familia sau prietenii.

Iată câteva recomandări de filme!

 • Where the Crawdads Sing
 • Memoirs of a Geisha
 • The Silence of the Lambs
 • Primal Fear
 • Malena
 • Purple Hearts
 • The Ugly Truth
 • The Age of Adaline
 • Breakfast at Tiffany's
 • Roman Holiday
 • How to Steal a Million

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel