Pe ce deget porți inelul? Iată ce spune asta despre tine!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
pexels.com
pexels.com

Vrei să știi ce înseamnă purtarea inelelelor pe anumite degete? Din Antichitate, aflăm că fiecare deget are o semnficație aparte. Iată ce spune modul de purtare a bijuteriilor despre tine!

Tu pe ce deget porți inelele?

  • Degetul mare

Cei care poartă inele pe degetul mare sunt caracterizate de forță, putere și îndrăzneală. Totodată, sunt văzute și ca persoane atente la detalii, pentru că acest deget este asociat cu sinele. Dacă porți inelul pe degetul mare, înseamnă că ai o stimă puternică de sine. În Antichitate, doar aristocrații și cei care aveau un statut special purtau inele pe degetul mare, deoarece existau modele cu pietre luxoase, pe care nu și le puteau permite toți oamenii.

  • Degetul arătător

Inelele de pe arătător arată bine și, de cele mai multe ori, au un design unic, cu pietre masive sau colorate. Există și inele subțiri, potrivite pentru acest deget. Dacă porți des inele pe arătător, acest deget este legat de ambiție. Persoanele care cumpără inele pentru arătător sunt făcute să fie lidere și nu sunt de acord cu jumătățile de măsură. Sunt încrezătoare în propriile forțe.

  • Degetul mijlociu

Îți face plăcere să porți inele pe degetele mijlocii? Ce poate să spună asta despre tine? Ei bine, purtarea inelelor pe acest deget semnifică faptul că ești o persoană care preferă liniștea. Ești echilibrat și foarte responsabil. La fel ca în cazul inelelor purtate pe degetul mare, doar aristocrații și cei înstăriți purtau inele pe degetul mijlociu în Antichitate.

  • Degetul inelar

Știi deja că pe degetul inelar stâng se poartă verigheta sau inelul de logodnă. Mai puțin în India sau in Rusia. Inelarul este întotdeauna asociat cu înțelegerea, iubirea și afecțiunea dintre două persoane. Această tradiție pornește de la romani, care spuneau că una dintre vene pornește de la inimă, până la degetul inelar al mâinii stângi.

Bineînțeles, poți să porți inele pe degetul inelar și dacă nu ești logodit sau căsătorit. Ce fel de persoană ești? Creativă, optimistă, comunicativă și tandră!

  • Degetul mic

Dacă ești pasionat de astrologie, există afirmația conform căreia degetul mic este reprezentat de Mercur. Mercur definește comunicarea și inteligența. Se spune că, dacă alegi inele pentru degetul mic, poți să fii mai hotărât, mai creativ și mai înțelept.

Poți fi interesat și de: Ce bijuterii ar trebui să poarte fiecare Zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel