Pentru ce e recunoscătoare fiecare Zodie. Semnele zodiacale de ziua mondială a recunoștinței

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 21 septembrie sărbătorim ziua mondială a recunoștinței. Calitățile acestui sentiment sunt foarte bine puse în evidență de terapeuții din întreaga lume, dar și de mișcările spirituale de tipul New Age. Dacă te simți recunoscător pentru lucrurile mici și nu observi doar neajunsurile, s-ar putea să îți dai seama cât de norocos ești. Iată pentru ce este recunoscător fiecare semn zodiacal.

În fiecare an, pe 21 septembrie, celebrăm Ziua mondială a recunoştinţei (#WorldGratitudeDay), o ocazie binevenită pentru a permite atât cetăţenilor, cât şi organizaţiilor din cadrul societăţii să celebreze semnificaţia largă a recunoştinţei într-o varietate de moduri. Puţină recunoştinţă ne poate duce departe. Este important ca oamenii să se simtă apreciaţi pentru tot ceea ce fac şi există, totodată, numeroase alte beneficii asociate cu a ne oferi recunoştinţa. Ştiaţi, de exemplu, că recunoştinţa este, de fapt bună şi pentru propria sănătate? A fi recunoscător are drept rezultat o serie întreagă de beneficii emoţionale şi fizice, putând stimula sistemul imunitar, scădea nivelul de stres şi îmbunătăţi somnul. Şi dacă aceste beneficii nu ar fi suficiente, recunoştinţa poate contribui, de asemenea, la îmbunătăţirea stimei de sine şi a abilităţilor profesionale şi sociale, dar şi la diminuarea simptomelor de depresie. Detalii despre ziua recunoștinței, dar și despre ziua păcii, găsiți aici. 

Pentru ce anume simte recunoștință fiecare semn zodiacal?

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt recunoscători pentru propriul lor spirit de competiție. Sunt fericiți când au cu cine să se întreacă, sunt extrem de recunoscători pentru faptul că pot face mișcare în aer liber, dar și pentru mașina sau bicicleta lor. Nu în ultimul rând, sunt recunoscători, la un moment-dat, pentru familia lor, așa cum este ea.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii sunt recunoscători pentru că au ce pune pe masă, pentru hainele lor din materiale de calitate, dar și pentru mica grădină cu flori, sau plantele lor în ghivece. E posibil să simtă o mare doză de recunoștință pentru toți cei care au rămas în viața lor, dincolo de orice greutăți și obstacole. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt recunoscători pentru cărți, pentru faptul că au reușit să facă studii undeva, pentru informațiile pe care le-au primit. Sunt extrem de mulțumiți pentru că prietenii le sunt alături și pentru că au mereu ceva în plan, nu rămân descoperiți. 

Rac/ Ascendent în Rac

Probabil printre cele mai recunoscătoare semne, Racii vor mulțumi cerului pentru familia pe care o au, pentru copiii sau nepoții lor, dar și pentru părinții dragi. Vor fi extrem de recunoscători și pentru că au o casă călduroasă și primitoare. 

Leu/ Ascendent în Leu

Leii vor fi recunoscători pentru felul în care sunt ei, pentru ideile lor, pentru momentele în care se vor compara cu ceilalți și vor vedea că nu e dracul atât de negru. Sunt recunoscători și pentru faptul că dincolo de orice, au o idee câștigătoare pe undeva pe acolo, la îndemână. Apoi da, și pentru familia lor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Fecioarele vor fi recunoscătoare pentru faptul că au fost ele înseși prevăzătoare, că au un ban pus deoparte sau chiar un plan B. Vor fi recunoscătoare și pentru micile detalii care par că se aranjează de la sine uneori. În același timp, acești nativi vor mulțumi cerului pentru toți oamenii care își fac treaba bine.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele vor fi recunoscătoare pentru cât de multă frumusețe este în lume, pentru artă, literatură, poezie, muzică și armonie. În același timp, acești nativi vor fi extrem de mulțumiți când în sfârșit vor vedea că se face dreptate. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Acești nativi sunt greu de mulțumit și probabil că recunoștința este ceva ce ar trebui să exerseze. E posibil ca unii dintre ei să se simtă recunoscători pentru familia lor, pentru anumite amintiri din trecut care încă le sunt dragi, dar și pentru confortul material și financiar. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii vor fi recunoscători până la Dumnezeu pentru toate călătoriile materiale sau spirituale pe care le-au făcut sau le vor face. Vor fi recunoscători lui Dumnezeu Însuși, sau instanței morale/ sprituale în care cred. Vor mulțumi uneori chiar sufletului lor hoinar care i-a purtat prin te miri ce aventuri. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Acești nativi vor fi recunoscători propriei persoane pentru felul în care au gestionat anumite situații. Vor fi recunoscători pentru calmul din viața lor, pentru stabilitate și pentru faptul că dincolo de orice, au reușit să rămână pe poziții. Vor fi recunoscători și pentru prieteni. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de recunoscători pentru orice aer de libertate din viața lor, pentru oameni și parteneri care îi înțeleg și care nu îi judecă. Vor fi recunoscători pentru mijloacele care îi ajută să își îndeplinească scopul și pentru micile bucurii care îi scot din monotonie. 

Pești/ Ascendent în Pești

Acești nativi se vor simți recunoscători pentru intuiția de care au dat dovadă, pentru felul în care se pot pierde în muzică, în poezie, dar și în oameni. Vor fi recunoscători când vor salva pe cineva, simțind astfel, că se salvează, măcar un pic, pe sine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel