Pentru o zodie de pământ, se deschid porțile norocului în amor. „Vei simți o nevoie acută de iubire!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Pentru o zodie de pământ, se anunță o perioadă plină de pasiune pe plan amoros!

Pe nativii zodiei Capricorn îi așteaptă o perioadă minunată!

Să ne amintim următoarele:

Marte este în Casa a 8-a, unde a intrat și Venus. Și, mai presus de orice, Jupiter este în Casa a 5-a, de pe 16 mai! Așadar, partea de senzualitate și intimitate sunt aspectate extraordinar. Cu acest tranzit, ai ocazia să te bucuri de pasiuni nebune, legate de cuplu sau relație, ori de anumite obiective.

Ai grijă, însă, pentru că poți dezvolta adevărate obsesii. Poate că ți se pune pată pe cineva și nu te mai lași până când nu o obții acea persoană. Totodată, în Casa a 5-a, Jupiter poate să creeze premisele optime pentru o viață nouă.

Poate să fie vorba despre o naștere, despre o nouă viață interioară, despre expresivitate. O să ai parte de bucurie și de multă dragoste, fie că ești singur sau într-o legătură amoroasă. De asemenea, poți să îți dorești cu ardoare un copil sau vrei să dai naștere unui proiect nou.

Da, este perioada potrivită să creezi și să generezi anumite situații care să te bucure atât pe tine, cât și pe cei din jur. Mai mult, discutăm și despre ieșiri, plimbări, petreceri, cunoscut oameni noi.

Femeile din semnul Capricornului vor fi încântate să își cumpere tot felul de accesorii și să se aranjeze mai mult. Cine merge la evenimente, va fi sufletul petrecerii. Pentru nativii care au copii, se anunță o perioadă grozavă de petrecut timpul cu aceștia. Poți să le faci cât mai multe surprize copiilor și să le dedici cea mai mare parte din timpul tău.

Saturn este în Casa a 3-a, iar acest aspect îți priește. Poți să pui în practică ce ai învățat sau să faci investiții pe termen lung. Tot Saturn vrea să te facă să înțelegi că există și o latură spirituală, pe lângă cea materială.

Saturn în Casa a 3-a vrea să înveți cât mai multe lucruri noi. Te îndeamnă și să călătorești, cu sens. Sunt încurajate noile forme de educație. Cei care nu au finalizat anumite proiecte sau cursuri o pot face, pentru că anul 2023 este un pedagog de excepție.

Din cauza retrogradării lui Venus, o să simți o nevoie acută de iubire în acest an. Trebuie să ai grijă în intervalul 23 iulie - 4 septembrie, fiindcă Venus o să retrogradeze în Casa a 8-a, o casă plină de relații obsesive, mistere sau lucruri complicate. Ai face bine să nu te grăbești.

Din fericire, ai suficient timp să progresezi, să evoluezi, să le oferi și altora din propria ta înțelepciune. Poți să fii și mai selectiv în ceea ce privește compania persoanelor din jur. O să fii mai pretențios, de fapt.

Îți sugerăm să vezi și: Început de vară fabulos pentru Leu, Berbec, Gemeni și Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel