Perioadă îmbelșugată pentru Gemeni și Balanță. Crize și teste pentru Scorpion, Capricorn și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Vezi care sunt previziunile pentru aceste zodii în următoarea jumătate de an.

În a doua jumătate a acestui an, pare că vom avea o perioadă mai liniștită. Saturn va fi retrograd între 29 iunie și 15 noiembrie, ceea ce va determina o încetinire a multor proiecte. De asemenea, Pluto se va întoarce pentru o scurtă perioadă în Capricorn, între 2 septembrie și 20 noiembrie, forțându-ne să reevaluăm anumite domenii.

Care sunt previziunile pentru aceste cinci zodii în următoarea jumătate de an?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 26 mai, Jupiter, cunoscut drept Marele Benefic, și-a făcut intrarea în semnul tău și va rămâne aici până pe 10 iunie 2025. Acest tranzit se întâmplă o dată la douăsprezece ani, așa că este momentul perfect să profiți din plin! Jupiter vine în sprijinul celor care învață, călătoresc, se informează, comunică și se conectează la diverse comunități. În esență, îi ajută pe cei care îndrăznesc să iasă în evidență și să nu rămână în stagnare. Oportunitățile vor fi numeroase, dar depinde de tine să le transformi în ceva mai mult decât simple experiențe.

În paralel, Saturn își începe retrogradarea în casa carierei pe 29 iunie, până pe 15 noiembrie. În această perioadă, se vor ivi teste și responsabilități suplimentare, împreună cu frustrări, dar rezultatele vor veni odată cu munca depusă. De asemenea, vor exista două perioade de retrogradare ale lui Mercur, guvernatorul tău: 5 - 28 august și 26 noiembrie - 15 decembrie. Prima va aduce schimbări în mediul familial și locuință, iar cea de-a doua va fi marcată de întârzieri în plan relațional și profesional.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 29 iunie, Lilith începe tranzitul în semnul tău, și pentru următoarele nouă luni, se pare că te va provoca serios. Cum? Îți vei căuta independența, vei deveni mai nonconformist și vei încerca să te detașezi de așteptările societății. Poate că vei deveni atât de rebel încât chiar și tu vei fi surprins. Cu toate acestea, tranzitul lui Jupiter prin Casa a noua va susține această atitudine.

Vei avea mai multă încredere în tine și în cunoștințele tale, iar validarea celorlalți nu îți va mai fi atât de necesară.Vor fi favorizați cei care călătoresc, încep o nouă școală sau vor să se mute dintr-o țară în alta. În același timp, retrogradarea lui Saturn în Casa a șasea, între 29 iunie și 15 noiembrie, poate aduce provocări legate de muncă și de starea de sănătate.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn va retrograda în Casa a cincea între 29 iunie și 15 noiembrie. Există posibilitatea să îți dai seama că ai investit mult într-o relație care nu pare să evolueze sau să îți aducă satisfacții. Poți simți lipsa iubirii și a aprecierii. Va fi necesar să înțelegi că fericirea ta depinde în primul rând de tine însuți.

Astrele te avertizează că timpul este prețios și că nu merită să rămâi în situații în care nu te simți iubit. Pentru mulți, această perioadă va marca o decizie de a avansa la un nivel mai profund în relația lor. În același timp, pot apărea dificultăți în legătură cu copiii. Cu Jupiter în tranzit prin Casa a opta, vei fi sprijinit în luarea unor decizii de investiții înțelepte. Încheierea anului îl va aduce Marte retrograd în Casa carierei, ceea ce ar putea demonstra apariția unor crize și a unor decizii semnificative în această sferă a vieții tale.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, va fi retrograd în Casa a treia între 29 iunie și 15 noiembrie. În această perioadă, vei experimenta un proces profund de maturizare și dezvoltare emoțională. Multe dintre convingerile tale vor fi supuse testului și vei deveni mai selectiv și mai restrâns în comunicare. Cu toate acestea, acest tranzit poate fi folosit pentru a obține o diplomă sau pentru a te concentra pe educație și dezvoltare personală.

Jupiter va tranzita Casa a șasea pentru restul anului, ceea ce aduce cu sine o perioadă de muncă intensă, stres suplimentar și agitație în viața de zi cu zi. În același timp, este important să acorzi atenție stilului de viață și să îți gestionezi timpul eficient.

Pluto, planeta transformărilor radicale, va reveni în semnul tău între 2 septembrie și 20 noiembrie, având ca scop să te ajute să îți accepți limitele umane și să te confrunți cu aspectele mai profunde ale sinelui tău.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va fi retrograd în semnul tău în perioada 29 iunie - 15 noiembrie. Exact când te simți cel mai încrezător în ceea ce faci, apare o situație care te va responsabiliza și te va forța să înveți arta rezilienței. Vei simți că ritmul vieții nu este pe placul tău, dar trebuie să înțelegi că este firesc și să te adaptezi. Saturn îți va aminti să acorzi mai multă atenție propriului corp, să ai grijă de sănătatea ta și să nu neglijezi prevenția sau îngrijirea corespunzătoare, indiferent de vârstă. Tinerii pot resimți unele schimbări de dispoziție, în timp ce aceia mai în vârstă ar putea simți o revitalizare.

Jupiter, guvernatorul tău, va tranzita Casa a patra, ceea ce înseamnă că mulți dintre voi vor lua în considerare să se mute, să construiască sau să vândă o proprietate. În sânul familiei, pot apărea evenimente semnificative, care vor solicita în mod special atenția și implicarea ta.

Pluto retrograd pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător: „Unii vin, alții pleacă din viața ta!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel