Pluto retrograd pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător: „Unii vin, alții pleacă din viața ta!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

La 2 mai, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Vezi schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Săgetător și cei cu ascendent în acest semn de foc.

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Ce știm? Că pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Pluto în Casa a zecea: schimbări majore în carieră și în activitatea profesională

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător?

Pluto este retrograd în a treia casă a zodiacului, așa că tot ce aparține acestei case va fi reluat.

Casa a III-a este cunoscută drept Casa percepției deschise. Sub influența semnului Gemeni, această casă se concentrează pe modalitățile în care comunicăm cu lumea din jur, inclusiv pe acele moduri subtile de care nu suntem întotdeauna conștienți. Comunicarea noastră se manifestă în cadrul comunității imediate și în felul în care interacționăm și comunicăm cu ceilalți.

Când planetele tranzitează prin Casa a III-a, putem descoperi informații valoroase despre cei din jurul nostru. Această casă guvernează toate formele de comunicare: vorbirea, gândirea, gadgeturile și dispozitivele. De asemenea, include frații, cartierele, călătoriile locale, bibliotecile, școlile, profesorii și afacerile comunitare.

Acest tranzit al lui Pluto retrograd ție îți poate favoriza dezvoltarea abilităților și întărirea voinței personale.

Pluto inspiră curaj, dar tindem îl descoperim în momente de adversitate. Este important ca tu să faci un pas înainte și să găsești modalități de a te proteja.

Relația ta cu frații poate suferi schimbări semnificative sau reajustări. Mai mult decât atât, relațiile cu vecinii și cu cei din jurul tău pot necesita aceleiași reajustări. Trebuie să înveți să-ți afirmi opiniile scurt și cuprinzător, pentru a-ți aduce beneficii.

Acest tranzit îți susține comunicarea. Descoperi modalități mai eficiente de a te exprima și poți realiza că până acum nu ai făcut-o complet. Din această cauză, cel mai probabil oamenii au profitat de tine. Totuși, este necesar să lucrezi la o comunicare mai puțin agresivă.

Înveți cum să te adaptezi mai ușor, chiar și în fața obstacolelor, din care vei învăța lecții valoroase.

Vei fi mai dinamic decât de obicei. Pluto te va ajuta să ai un discurs de impact, care contează cu adevărat.

Dacă ai frați și ai avut probleme cu ei, lucrurile se vor transforma. Există două posibilități: fie vă veți apropia și înțelege mai bine, fie veți merge pe drumuri separate. Totuși, separarea nu trebuie să fie permanentă, ci doar până când veți realiza că vremurile sunt mai dificile.

Cu Pluto retrograd în Vărsător, poți deveni mult mai competitiv și vei decide să atingi obiectivele tale. Dorința pentru succes va crește.

Tranzitul este benefic și în domeniul afacerilor. Dacă dorești să devii antreprenor, Pluto te va sprijini.

Dacă ești artist sau scriitor, vei prezenta munca ta într-un mod diferit. Chiar și cei care au fost atrași de aceste domenii ar putea experimenta schimbări.

Îți sugerăm să citești și: Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel