Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 2 mai anul acesta, Pluto și-a început retrogradarea în semnul Vărsătorului. Descoperă schimbările prin care sunt nevoiți să treacă nativii Pești și cei cu ascendent în acest ultim semn din zodiac.

 

Retrogradarea lui Pluto în semnul Vărsătorului ține de pe 2 mai până pe 1 septembrie, atunci când se va reîntoarce în semnul Capricornului.

Ce știm? Că pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. Acum este retrograd în acest semn, până în septembrie. De pe 20 noiembrie, Pluto va staționa definitiv în penultimul semn din zodiac, unde va rămâne până în 2044!

Cine este Pluto? Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociată cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea, sau cu trecerea de la moarte la viață. Totuși, nu se referă neapărat la o moarte fizică, ci mai degrabă la una simbolică.

Daniela Simulescu, astrolog la DC News și redactor-șef la Astrosens.ro, consideră că tranzitul lui Pluto în Vărsător va transforma lumea și va zgudui civilizația. Există motive întemeiate pentru această previziune. Schimbările aduse de Pluto se manifestă din interior spre exterior. El acționează asupra psihicului și creierului tău, influențând fricile și traumele pe care le ai.

Toate transformările radicale apărute în viețile voastre după 21 ianuarie vor fi reluate. Dacă ați opus rezistență, trebuie să știți că Pluto este nemilos.

Ce aduce Pluto retrograd în Vărsător pentru Pești/Ascendent în Pești?

La tine, Pluto este retrograd în Casa a douăsprezecea.

Ultima casă din astrologie este aceasta, ce corespunde ultimului semn din zodiac, Peștii, guvernați de Neptun. Discutând despre Pești și Neptun, intrăm într-un teritoriu misterios, special și iluzoriu, unde nimic nu este ceea ce pare. Casa a XII-a poate fi sintetizată prin iluzii, secrete, mister. De asemenea, este o casă a pierderii controlului, a infinitului, a întunericului necesar pentru a găsi lumina.

Ce îți aduce Pluto retrograd în această casă? Pierderi și finaluri. O să fii nevoit să renunți la anumite aspecte ale vieții tale, pentru a dezvălui adevărata natură și scopul existenței tale.

Acest tranzit te provoacă să-ți reevaluezi identitatea și să reanalizezi bagajul psihologic acumulat în timp, iar asta promite eliberare și clarificare.

Impactul se va resimți în conștiință, în special în legătură cu problemele nerezolvate de multă vreme. Dacă te-ai comportat imatur sau copilăresc, aceste aspecte vor fi rezolvate.

Tranzitul acesta al lui Pluto retrograd poate, de asemenea, să te îndepărteze de anumite vicii, pe măsură ce ajungi să înțelegi adâncimea gândurilor tale și să te eliberezi de constrângerile care te țin pe loc.

Ai grijă și la sănătatea ta, dar și a celorlalți. Reevaluează acest aspect extrem de important. Te poți schimba la un nivel profund, la care nu te-ai fi gândit niciodată. O sa ai parte de o metamorfoză!

Pluto în astrologie. În ce semn era când te-ai născut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel