Personalități cu Mercur în Taur care au influențat istoria. Vezi care sunt!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Află topul celor cu Mercur în Taur care înseamnă mult în istorie!

Mercur și-a început tranzitul în Taur pe 3 aprilie, unde va rămâne până la 11 iunie. Așadar, planeta comunicării s-a mutat în cel mai metodic și pragmatic semn din zodiac. Am trecut de la efervescența specifică semnului de foc al Berbecului la calculele serioase și clare ale Taurului, semn de pământ.

Putem spune că acest tranzit nu este simplu, deoarece Mercur va și retrograda în acest semn între 21 aprilie și 15 mai. Te poți ocupa activ de ceva care nu mai funcționează în viața ta, în special din punct de vedere financiar. Fiindcă oricum poți să fii luat prin surprindere.

Iată care sunt personalitățile care au Mercur în semnul Taurului!

1. Sigmund Freud

Sigmund Freud (1856 - 1939) a fost un neurolog austriac și fondatorul psihanalizei, o metodă clinică de evaluare și tratare a patologiilor psihice, prin dialogul dintre un pacient și un psihanalist.

2. Salvador Dalí

Salvador Felipe Jacinto Dalí Domènech Marchiz de Pubol (1904 - 1989), cunoscut popular sub numele de Salvador Dalí, a fost un artist suprarealist spaniol renumit pentru priceperea sa tehnică, desenul precis și imaginile izbitoare și bizare din opera sa.

3. Bono (U2)

Paul David Hewson, născut la 10 mai 1960, cunoscut sub numele de Bono, este solistul și textierul principal al trupei irlandeze de rock U2, nominalizat la Premiul Oscar și câștigător al Grammy.

4. Lenny Kravitz

Leonard Albert sau Lenny Kravitz, născut pe 26 mai 1964, este un cântăreț, compozitor, multi-instrumentist, producător american, câștigător al premiului Grammy, al cărui stil încorporează elemente de rock, soul, funk, reggae, hard rock, folk și balade.

5. Malcolm X

Malcolm X sau Malcolm Little (1925 –1965), cunoscut și sub numele de El-Hajj Malik El-Shabazz, a fost un ministru musulman de culoare și purtător de cuvânt al Națiunii Islamului. A fost, de asemenea, fondatorul Organizației pentru Unitatea Afro-Americană.

6. Morgan Freeman

Morgan Freeman, născut la 1 iunie 1937 este un actor, regizor și narator american. Acesta a apărut într-o serie de filme, înfățișând roluri diverse de personaje și este cunoscut în special pentru vocea sa profundă, distinctă.

7. Papa Ioan Paul al II-lea

Papa Ioan Paul al II-lea (1920 - 2005) a fost șeful Bisericii Catolice și suveran al statului Vatican din 1978 până la moartea sa în 2005.

8. Regina Victoria

Regina Victoria (1819-1901) a fost regina Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei din 20 iunie 1837 și prima împărăteasă a Indiei de la 1 mai 1876, până la moartea ei, la 22 ianuarie 1901.

9. Honoré de Balzac

Honoré de Balzac (1799 - 1850) a fost un romancier și dramaturg francez din secolul al XIX-lea. Opera sa de aproape 100 de romane și piese de teatru. Reprezintă o panoramă largă, adesea satirică, la adresa societății franceze.

10. Ferdinand Magellan

Ferdinand Magellan (1480 – 1521) s-a născut în Cebu, insulele Mactan, în Portugalia. A fost un explorator maritim care, în slujba Spaniei, a încercat să găsească o rută spre vest către Insulele Mirodenilor din Indonezia.

11. Walt Whitman

Walter Whitman (1819 – 1892) a fost un poet, eseist, jurnalist și umanist american. Proclamat „cel mai mare dintre toți poeții americani”, el este văzut ca primul poet urban.

12. Marcus Aurelius

Marcus Aurelius Antoninus Augustus (121 –180) a fost împărat roman din 161 până la moartea sa în 180. A fost ultimul dintre cei „Cinci împărați buni” și este considerat unul dintre cei mai importanți filosofi stoici.

Citește și: 12 personalități cu Mercur în Pești care au avut succes nemaivăzut. Descoperă numele sonore!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel