Plănuiți nașterea copilului? Atenție, NU mai faceți greșeala asta! Nu zodia este cea la care trebuie să vă uitați. „O astrogramă se repetă undeva la 32.000 de ani!”

Autorul articolului: Astrosens Team | Dată: 11 sep 2022, 15:34 | Categorie: Recomandari
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Astrologia poate fi o adevărată comoară de informaţii despre lucruri care ne influenţează în mod inconştient din momentul naşterii noastre, dar poate deveni o capcană în acelaşi timp, în special când vrem să influenţăm destinul cuiva în Univers. 

Astrologul Daniela Simulescu a dedicat o emisiune specială pentru părinţii care plănuiesc naşterea copilului într-o anumită zodie din motive personale sau preferinţe, ori care compară personalitatea copilului în funcţie de zodia sa. O greşeală! - subliniază Daniela Simulescu, care atrage atenţia asupra ce se poate întâmpla când forţăm ceva în viaţa altcuiva sau comparăm constant o persoană cu o astrogramă unică prin prisma prejudecăţilor noastre despre alte zodii. Vezi, totodată, aspectele care determină modul în care se înţeleg copiii cu părinţii săi. Ai putea avea parte de o surpriză câte elemente trebuie luate în calcul şi ce poţi face cu ele pentru a înţelege şi a ajuta copilul să îşi atingă potenţialul maxim în viaţă.

În niciun caz nu contează zodia, ne transmite astrologul Daniela Simulescu, și asta nu doar acum, ci de fiecare dată! Dacă voi veţi planifica naşterea că vă place sau nu o zodie şi copilul trebuie să se nască la graniţă, între cele două zodii, spuneți deseori: „Nu vreau să se nască Fecioară, că am avut pe cineva Fecioară. Nu vreau să se nască Peşti că e prea sensibil, etc."

Zodia nu contează! Iar dacă voi aţi avut o persoană în viaţa voastră cu o anumită zodie şi nu v-a plăcut, nu are de-a face. O astrogramă cu câteva dintre detaliile pe care le ştim se repetă undeva la 32.000 de ani. Vă daţi seama? O astrogramă, o dată, un loc şi o oră, în niciun caz o zodie.

Să ne imaginăm următoarea situaţie: Copilul trebuie să se nască între Leu şi Fecioară şi voi trageţi cu dinţii să se nască Leu, că nu vreţi Fecioară şi vreţi cu tot dinadinsul să se nască Leu. Ce vă faceţi dacă în astrograma copilului respectiv, Luna este afectată? Voi nu aveţi de unde să aflaţi lucrurile astea. Îl naşteţi Leu, dar copilul are Luna aspectată mai neplăcut pentru voi. Sau Mercur diferit, Venus sau ascendentul.

Atenţie! Ascendentul este mult mai important ca zodia!

Deci, ce vă faceţi? Voi vreţi să îl naşteţi Leu, dar ce vă faceţi dacă acel copil are Luna în Fecioară? Zodia este doar scheletul, doar nişte chestii foarte personale care nu sunt atât de importante. Dar Luna arată cum te porţi cu mama, cum o simţi pe mama.

Eu, când sunt întrebată, de exemplu, dacă există o mămică care poate să nască prin cezariană în mai multe date, nu îi aleg în funcţie de zodie. Mă uit la Lună, la Mercur, la Marte, Venus, ascendent, Nodul Sud, Nodul Nord şi la alte aspecte.

Voi o să spuneţi: Dar de unde să le ştim pe toate? Nici nu trebuie să le ştiţi. Nu puteţi să trageţi de Univers la un nivel atât de amănunţit, încât să îi hotărâţi copilului astrograma. Da, puteţi să alegeţi din anumite zile când aveţi cezariana sau puteţi ştii ceva despre momentul în care se va naşte dacă naşteţi natural, dar nu puteţi să trageţi de Univers la un nivel atât de amănunţit. 

Şi voi trebuie să înţelegeţi un lucru: În momentul în care copilul acela are o astrogramă, trebuie să lucraţi cu astrograma respectivă, nu doar cu zodia. Cum îl primiţi, de acolo trebuie să învăţaţi cum să lucraţi cu el.

Acceptaţi astrograma copilului respectiv aşa cum este, dacă vreţi să aflaţi profilul astrologic, există astrologi care fac acest lucru. Şi vedeţi că în primii ani de viaţă a unui copil sau după ce se naşte, nu trebuie să vi se spună ce trebuie să ajungă şi ce o să facă. Într-o astrogramă a unui copil vi se poate spune aşa: zodia, care este doar personalitatea, doar o parte, apoi Luna, care cum se raportează la mămici, cum simte relaţia, iar Mercur arată cum gândeşte şi cum comunică. 

Aspectele importante din harta natală a copilului

Am întâlnit părinţi care să îmi spună că au copiii retardaţi pentru că au vorbit mai târziu sau sunt mai lenţi în gândire. Şi, de multe ori, copilul respectiv avea poate Mercur în Taur sau în Capricorn, chiar dacă era zodie de foc. Când ai un Mercur în semn de pământ, îţi ia mai mult timp să procesezi. Nu eşti retardat. Nu trebuie comparat cu alţi copii. Fiecare are un mod de învăţare sau procesare a informaţiei.

Venus, la un bărbat, arată cum iubeşte. Venus la femei arată cum este ca femeie. Dacă aveţi o fată Peşti şi vă gândiţi că e feminină şi drăguţă, dar ea dacă are Venus în Vărsător, o să se îmbrace în cele mai năstruşnice culori, nu o să vă asculte, nu o să fie deloc cum citiţi despre Peşti.

Apoi, Marte: Să zicem că aţi născut un copil Rac, cuminte, sensibil dar are Marte în Berbec şi se caţără peste tot, se bate cu toată lumea.

Ascendentul, care  e dat de ora naşterii, e un punct foarte important. Pentru că este modul în care un copil înţelege viaţa. Să zicem că e Taur, dar dacă acel copil are ascendent în Gemeni, e zăpăcit, vrea să ştie de toate de peste tot. Vrea să cunoască tot şi tot timpul e zăpăcit pentru că aşa îşi construieşte el viaţa. Ascendentul e dat de ziua, ora şi locul naşterii, e un soi de înţelegere cu burtica mamei sau cu doctorul în caz de cezariană sau chiar cu Universul.

Știţi ce mai contează foarte mult în astrograma unui copil? Nodul Sud. Nodul Sud arată tiparele transgeneraționale. Puteţi să îl naşteţi în orice zodie, dar de fapt acel copil să aibă un Nod Sud şi să vă arate în faţă toate tiparele greşite pe care le-aţi moştenit, pe care nu le-aţi echilibrat, nu le-aţi corectat şi va trebui să faceţi asta la copilul vostru pentru că vedeţi în el chestii care nu vă convin la voi!

Dacă se naşte ca o bucată de lut, luaţi bucata de lut şi încercaţi să îl învăţaţi să se construiască într-un fel. Nu vă mai luaţi de zodii. Nu zodia contează. Da, e scheletul astrologic, ca bradul de Crăciun care trebuie împodobit. Însă dacă staţi tot timpul să vă gândiţi dacă sunt zodii bune sau rele, o faceţi prin prisma experienţei voastre, nu prin prisma teoriei.

Luaţi harta copilului şi lucraţi cu ea, dar dacă nu v-aţi avut bine cu o zodie, nu îi transmiteţi inconştient copilului lucrul acesta. Nu sunt specialist, dar vă spun specialişti că viaţa intrauterină e importantă, primii doi ani în care se formează tiparul de ataşament şi dacă copilul o să simtă lucrurile acestea. Copiii le simt chiar şi dacă spuneţi că e o glumă. Am întâlnit părinţi care judecă proprii copii în funcţie de anumite zodii ale unor persoane cu care au avut de-a face de-a lungul vieţii.

Şi mai este ceva important! În viaţa noastră, de obicei, naştem copiii sau copiii îşi aleg părinţii în funcţie de Nodul Nord şi Nodul Sud. Întotdeauna este o matematică în compatibilitatea părinte-copil -  nu după zodie, ci după Nodul Nord şi Nodul Sud.

Când e să se nască copilul, se naşte - fie natural, fie prin cezariană. La cezariană mai puteţi umbla. Dar dacă nu se întâmplă cum aţi vrut, aşa trebuia să se nască. Şi nu îi mai transmiteţi copilului o anumită zodie. Nu ţineţi cu dinţii să fie aşa!

Citește și: Spune-mi unde ai Luna în astrogramă ca să îți spun cine ești și ce simți cu adevărat!

Vezi emisiunea completă prezentată de Daniela Simulescu, VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play