Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Săgetător la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată cu ce se ocupă Lilith în Săgetător!

În astrologie, Lilith este legată de aspecte ale întunericului, ale subconștientului și ale laturii ascunse de personalitate.

Lilith în Săgetător poate influența modul în care o persoană își exprimă libertatea, aventura și căutarea de adevăruri spirituale sau filosofice. Iată câteva aspecte caracteristice!

Spirit de explorare și aventură. Lilith în Săgetător poate sugera o nevoie puternică de explorare a lumii, atât fizică, cât și mentală. Persoana poate fi atrasă de călătorii, de experiențe noi și de cunoaștere extinsă.

Independență maximă: Această poziție în harta cuiva poate exprima o dorință de independență totală și de evitare a constrângerilor. Nativul poate fi rebel față de normele și regulile convenționale.

Filosofie și spiritualitate: Lilith în Săgetător poate manifesta o căutare intensă a sensului vieții, a înțelepciunii și a înțelegerii superioare. Persoana poate fi atrasă de diferite doctrine spirituale sau filosofice.

Spirit direct și sinceritate: Săgetătorul este cunoscut pentru sinceritate, iar Lilith în această zodie poate intensifica aceste trăsături, ceea ce face persoana să fie foarte deschisă și directă în exprimarea gândurilor și sentimentelor pe care le are.

Lilith în Săgetător poate provoca normele și tradițiile stabilite, dorind să elibereze energiile îngrădite și să aducă lumina asupra aspectelor neglijate sau ignorate.

Poziția lui Lilith în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna Neagră în Scorpion la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel