Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Berbec la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Rac versus Scorpion. Care este cea mai sensibilă zodie?

Cum este copilul cu Luna în Berbec?

Când Luna se află în semnul Berbecului, Daniela Simulescu ne spune că sufletul acelui copil este asemeni unei primăveri. Dar ce înseamnă această metaforă a primăverii? E vorba despre dorința de a începe lucruri noi, nerăbdarea, plictiseala rapidă, energia debordantă, activitatea sportivă, incapacitatea de a sta locului și o competiție constantă.

„Când e Luna în Berbec, sufletul copilului este precum primăvara. De ce? Pentru că mama lui este o femeie foarte energică, foarte muncitoare, foarte independentă. Și când crești cu o femeie așa și tu de-a lungul vieții ai o primăvară înăuntru. Când spun primăvară, ce înseamnă? Vrei să începi, ești nerăbdător, vrei prospețime, te plictisești, ești foarte energic, ești foarte sportiv, nu stai locului, ești foarte competitiv întotdeauna.

Atenție! Modul în care noi ne raportăm la astrologie nu există "e de bine" sau "e de rău". Orice în astrologie, din punctul meu de vedere, reprezintă și o resursă și o vulnerabilitate.

Când ai o Lună în Berbec, cel mai probabil ai avut o mamă foarte energică, dar ai avut și o mamă foarte dominatoare
câteodată sau o mamă care a fost mai în zona masculină, să zicem, care a fost cea care a impus reguli. Iar tu, cu Luna în Berbec, indiferent dacă ești fată sau băiat, când vei crește, ai nevoia asta tot timpul de a câștiga, de a grăbi lucrurile și vine și cu puțină furie la pachet. Dacă, de exemplu, este Pești copilul, dar are Luna în Berbec, numai Pești nu-i copilul acela pentru că nevoia lui e tot timpul de a face ceva, de a face sport, de a fi în competiție, de a se agita, de a se exprima.

Așa este Luna în Berbec! E plin de viață!

În primii ani de viață, mama a muncit, mama a făcut chestii, mama n-a stat, e tot timpul femeia aceea care și-a mai luat un serviciu sau a lucrat foarte mult când a fost copilul mic sau e o mamă care tot timpul are lucruri de făcut sau care face multe activități cu copilul. E foarte interesant pentru că tu poți să fii cea mai sensibilă femeie din lume, dar când naști un copil cu Luna în Berbec te transformi și tu!”

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

"Nevoia copilului cu Luna în Berbec este o nevoie de identitate, o nevoie de a individualiza, o nevoie de a fi remarcat, o nevoie de a face acţiuni. Şi aici e foarte important cum Luna mamei interacţionează cu Luna copilului. Dar, din păcate, Luna în acest plasament astrologic tinde către un ataşament de tip anxios pentru că acel copil întotdeauna încearcă să demonstreze că este bun, că poate să reuşească, că este capabil sau demn să primească atenţie".

Youtube video image

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel